Barista Workshop

Heb je altijd al willen weten waar koffie nu eigenlijk vandaan komt, hoe het geproduceerd worden en welke verschillende soorten koffie’s er zijn? Kom dan naar onze Barista workshop en we vertellen je er alles over.

Heb je altijd al willen leren hoe je een perfecte Espresso, een mooie Latte Macchiato of een overheerlijke cappuccino moet maken?
In onze Barista workshop krijgt je gelegenheid om zelf met een professionele espressomachine te werken en te ervaren hoe het is om als barista lekkere koffie te maken.

Moving Coffee geeft in het najaar en in de winter elke maand een Barista Workshop op een centrale locatie in het land. We trainen je in het maken van espresso, cappuccino, Latté en meer van die lekkere koffie’s. Daarbij maken we gebruik van professionele apparatuur zoals een epsressomachine, bonenmaler en barista-tools in onze mobiele koffiebar.

We leggen de fijne kneepjes van het Barista vak uit en we leren je waar koffie vandaan komt. Je leert hoe de espressomachine werkt en waarom goed gebruik van de bonenmaler essenteel is. En uiteraard ga je zelf verschillende koffie’s bereiden. Zo krijg je meer kennis over koffie en trainen we je vaardigheden.

Door deze workshop zal de kwaliteit van de koffie die jij bereidt verbeteren en constanter zijn.

Prijs: € 47,50 per persoon

Barista Wokshop

Omvang en duur

We geven deze training aan groepen van 6 tot 12 personen per avond. Of in het weekend overdag.

De workshop duurt 3 uur, vanaf 19.00 tot 22.00 uur – inloop v.a. 19.00 uur met koffie en wat lekkers.

Of inloop  v.a. 10.00 / 14.00 uur in het weekend.

Locatie en data

De data voor 2023 moeten nog gepland worden. Houd onze website en Facebook pagina in de gaten.

Barista Workshop op locatie

Naast deze regelmatige workshops op vaste locaties geven we Barista Workshops op locatie voor groepen. We organisren dat als een bedrijfsuitje, voor een groep vrienden  of familie, maar ook tijdens evenementen.