Italiaanse koffiebar huren

Je kunt bij ons een Italiaanse koffiebar huren voor de lekkerste Italiaanse koffie op elke locatie. Met onze mobiele espressobar of onze koffiekar zorgt Moving Coffee voor een koffiebeleving op elke locatie.  We doen dit met eigen apparatuur en een professionele barista voor de bediening van onze espressomachines. Elk van onze mobiele koffie concepten is te huur voor louw event. We kunnen op elke locatie koffie bereiden, onafhankelijk van beschikbare fasciliteiten.

Koffie Eend huren

De Koffie Eend is uitgerust met een twee groeps espressomachine van Carimali. Daarnaast is op de bar ruimte voor twee moderne bonenmalers, waarmee we verschillende koffiebonen  per kopje vers kunnen malen. Er is vers water aanwezig in de watertanks.  Het enige wat we op locatie nog nodig hebben om geweldige koffie’s te maken is een 230 Volt stopcontact.

Italiaanse koffiebar huren

Wil je onze Italiaanse koffiebar huren voor een grote op kleine ruimte? Onze bar is flexibel in zijn afmetingen varierend van 1,5 meter  tot 2,8 meter breed. De bar kan zowel buiten als binnen opgesteld worden en past door elke deur.

KoffieKar huren

We hebben ook een mobiele koffiekar. Deze koffiekar is een unieke verschijning met zijn wielen en parasol. De koffiekar wordt voornamelijk buiten gebruikt. Maar hij kan ook prima binnen opgesteld worden. hiervoor moeten deuropeningen in elk geval 1 meter breed zijn.

Koffiebus huren

En dan hebben we nog de koffiebus. Een bestelauto die uitgerust kan worden met een compacte koffiebar. De bar wordt dan achterin de bus geplaats. Als we de achterdeuren open doen kunnen we van achteruit de bus koffie serveren. De koffiebus is te huur voor festivals of markten. De koffiebus is ook ideaal voor bijvoorbeeld sportevenementen waarbij op verschillende locaties koffie geserveerd moet kunnen worden, zoals bij wandeltochten, estafettes of een triatlon.

Espresso apparatuur

Al onze mobiele opstellingen zijn uitgerust met professionele espresso apparatuur en zijn van alle gemakken voorzien. Inclusief een schoonwaterreservoir, een reservoir voor de afvoer van vuil water en een koelkast. Het enige noodzakelijke op jouw locatie is een normaal 220/230V (16 Ampère) stopcontact. Het liefst op een eigen groep, zodat we je andere faciliteiten niet verstoren.

Bij een buitenevenement kan het voorkomen dat er geen stroomvoorziening voorhanden is. We kunnen dan onze eigen stroomgenerator inzetten om de espressomachine te voorzien van energie.

 • We werken in heel Nederland;
 • Op particuliere feesten zoals bruiloften, jubilea, familiedagen en verjaardagen;
 • Bij buurtfeesten, bedrijfsfeesten zoals een opening, open dag of personeelsfeest;
 • En ook op festivals, conferenties en markten
 • We kunnen koffie verzorgen op binnen- en buitenlocaties;
 • Voor grote evenementen nemen wij indien nodig extra mensen mee;
 • Je kunt onze mobiele koffiebar huren voor elk evenement;
 • Naast koffie kunnen wij ook andere dranken zoals thee en (warme)chocolademelk serveren.
 • De italiaanse koffiebar past door zijn flexibele afmetingen, op iedere locatie zowel  binnen, als buiten
 • De minimale afmetingen van de bar zijn: 1,55 meter breed en 80 centimeter diep.
 • Aan beide zijden kan de bar uitgebreid worden met een hoger deel van 60 bij 60 centimer.
 • De breedte van de bar kan dus variaren van: 155 cm, 215 cm tot 275 cm.
 • Achter de bar is een minimale ruimte van 80 cm nodig.

Koffiekar

Als alternatief van de Italiaanse koffiebar kunnen we ook onze Koffiekar inzetten. De koffiekar heeft de uitstraling van een ijscokar en is eveneens uitgerust met een professionele espressomachine.

Afmetingen mobiele koffiekar

 • De koffiekar is 130 cm breed en 65 cm diep.
 • Aan de koffiekar kunnen we een bijzettafel koppelen van 80 cm breed.De totale kar is dan 220 cm breed.
 • Ook achter de koffiekar is een minimale ruimte van 80 cm nodig.
 • Om de koffiekar binnen te kunnen gebruiken hebben we minimaal 95 cm brede toegangsdeuren nodig.
Onze bestelauto kan uitgerust worden met een compacte koffiebar. Deze wordt dan achterin de bus geplaats. Ook deze bar is uitgerust met een professionele twee-groeps espresso machine. Als we de achterdeuren open doen kunnen we achteruit de bus koffie serveren.

Omdat vrijwel alles in de bus zelf opgesteld staat, kunnen we ons snel verplaatsen van de ene naar de andere locatie. De koffiebus is daarom ideaal om ingezet te worden op festivals of markten. Of op evenementen waar op verschillende locaties koffie geserveerd moet worden. Denk hierbij aan sportevenementen, marathons, wandelevenementen etc.

 • Per barista is de capaciteit met één espressomachine  ongeveer 120 koppen koffie per uur.
 • Met twee barista’s achter de bar kunnen we een 200 koppen koffie per uur maken.

Sta-tafels

Wil je jouw gasten de mogelijkheid bieden aan één of meerdere sta-tafels koffie te drinken, dan kunt je deze bij ons huren.

Bistro sets

Wil je een gezellig terrasje maken rondom onze koffiebar? Dat kan! Je kunt bij ons twee bistro setjes huren, zodat je gasten even rustig zittend kunnen genieten van hun vers gezet kopje koffie.

Partytent

Verwacht je regenachtig weer? Huur dan gelijk onze party tent van 3×3 meter.

Siroop en/of Likeur

Koffie wirdt extra lekker als je likeur of een smaak siroop toevoegd aan je koffie. Vooral na ee diner is dit een geweldige toevoeging. Vraag naar de mogelijkheden en extra kosten. Alles is mogelijk.

Huisstijl

Indien je dat wenst kan de mobiele koffiebar voorzien worden van jouw huisstijl met je eigen bedrijfslogo.  Zo ben je verzekerd van een smaakmaker, een echte eyecatcher op je evenement! Ervaar zo de (promotionele) meerwaarde die Moving Coffee heeft voor je bedrijfsfeest, beurs of congres. Vraag ons naar de mogelijkheden en kosten.

Lunches en warm buffet

Ook is het mogelijk om in samenwerking met cateringbedrijven, de volledige catering van uw feest voor onze rekening te nemen. We werking hiervoor onder andere samen met Jop’s Catering voor o.a. Indonesische rijsttafels en lunches. Wilt u een Italiaans buffet, dan dan is Kokkerella een goede keus.

Event Catering

In samenwerking met een aantal andere bedrijven kunnen we voor u de volledige Event Catering verzorgen met verschillende keukens, zoete lekkernijen en koffie natuurlijk. Hiervoor hebben we ons verenigd onder de naam Fiesta Food Factory. Dit is het uniek concept om ieder feest of bedrijfs-festival tot een groot succes te maken.