316 Coffee House Kenya

De 316 Coffee House is gerealiseerd in Kitengela in Kenya. Kitengela is een voorstad ten zuidwesten van Nairobi,de hoofdstad van Kenya.

Kitengela is een stad die sterk in ontwikkeling is en waar veel gebouwd wordt. Veel landbouwgrond wordt door de locale Maasai bevolking verkocht voor stadsontwikkeling. In Kitengela vestigen zich veel gezinnen,waarvan (één van) de ouders werken in Nairobi. De buitenwijken van de stad worden onder andere ontsloten door nieuwe moderne treinstations.

Kitengela kent veel forenzen die dagelijks met de auto of met het openbaar vervoer naar Nairobi reizen. Jongeren in Kitengela hebben weinig onderlinge contacten,omdat ze niet meer in hun eigen vertrouwde omgeving wonen door de verhuizing van hun ouders en zulllen nieuwe vrienden moeten maken. 316 Coffee House Kenya

In samenwerking met een lokale voorganger van een nieuwe kerk en een jonge ondernemer is de Coffee Foudation gestart met de ontwikkeling van een coffee shop in het centrum van Kitengela. Op 2 juli 2014 is de “316 Coffe House” officieel geregistreerd als bedrijf bij de “Registration of Business Act and Rule”  in Kenia.

De 316 Coffee House richt zich op de forenzen en de jongeren van de  werkende en gemiddeld verdienende bevolking.

———————–

On July 2nd 2014 the 316 Coffee House is official registered at the ‘Registration of Business Act and Rule’  in Kenya by the manager of the Coffee House.

So now we can say that the 316 coffee house is an official company and exists. Dickens did a great job and worked hard in order to achieve this goal.

He also made a new logo,registered an email address and updated the facebook page.