Barista huren op locatie

Je kunt onze barista huren op locatie als je dus zelf al over alle apparatuur beschikt. Of als je voor je event alle apparatuur van een externe leverancier betrekt. Ook dan kun je ons benaderen om ons als  barista op locatie in te zetten. We kunnen je helpen als het om een langere of korte periode gaat. Bijvoorbeeld om (even) je eigen team te versterken in je koffiebar, koffiecorner of lunchroom. Als je tijdelijk vervanging nodig hebt ivm ziekte. Of om je team tijdelijk uit te breiden voor bijvoorbeeld een eenmalig event.

Barista op locatie

Je kunt Moving Coffee ook benaderen voor een barista huren op locatie. Dus als je alleen een professionele barista nodig hebt, zonder de espresso apparatuur.  Dan kun je onze barista huren, voor jou event op locatie. Onze barista is goed opgleid en getraind volgens de internationale normen van de Koffie Association (SCAE). Hij heeft veel ervaring op verschillende locatie, evenementen en met verschillende soorten espresso apparatuur.

Barista huren op locatie

Barista workshop op locatie

Wil je op je eigen appartuur nog beter espresso en cappuccino leren maken, benader ons dan voor een Barista workshop op locatie of barista cursus op locatie. Onze barista komt ook graag op jouw locatie voor een workshop of cursus. We vertellen je het één en ander over koffie en de herkomst van koffie. Je leert wat hiervan van invloed is op de smaak van je koffie. En natuurlijk gaan we je laten zien en ervaren wat de invloed is van alle verschillende handelingen die je uitvoert bij het maken van een perfecte espreso. Denk hierbij aan het malen van de koffie, de tamping, maar vooral ook aan het schoonhouden van je werkplek. Kijk voor meer informatie hierover op onze pagina over de Koffie Workshop.