Barista workshop op locatie

Moving Coffee organiseert graag een barista workshop op locatie voor je met je collega’s, afdeling, projectteam of jouw klanten. Op jouw locatie, dus op de locatie die jij wilt. Als je iets speciaals wilt doen, een echte barista workshop van Moving Coffee zal zeker aanslaan en is een unieke ontspannen activiteit.

Barista workshop op locatie

Barista workshop op locatie

Tijdens de Barista workshop of Italiaanse koffie workshop kunnen de deelnemers verschillende koffies proeven. Ze krijgen ook zelf de mogelijkheid om met een bonenmaler en de espressomachine te werken. Zo gaan ze ervaren wat het is om zelf als een heuse Barista een echte Italiaanse espresso en cappuccino te maken.

De Barista workshop op locatie is naar eigen smaak in te vullen met verschillende onderdelen en is mogelijk voor groepen tot plus minus 12 personen. De kosten voor een workshop zijn afhankelijk van de grootte van de groep en je eigen wensen. Een lange Barista workshop duurt 1,5 tot 2 uur.

Korte workshops

Vaak geven we tijdens een evenement ook meerdere korte workshops van 20 minuten tot een half uur.  Per workshop kunnen dan verschillende onderwerpen behandeld worden. Bezoekers kunnen doorlopend aanschuiven voor een workshop.

Op elke locatie

De workshop kan op jouw locatie gegeven worden of op vrijwel elke locatie die je zelf kiest. Met onze mobiele koffiebar hebben we de mogelijkheid om overal een workshop te geven.

Mobiele koffiebar

De mobiele koffiebar van Moving Coffee is flexibel in zijn afmetingen. De afmetingen kunnen varieren van 1,5 meter tot 2,8 meter breed. De bar kan zowel buiten als binnen opgesteld worden en past door elke deur. De bar is voorzien van een professionele espressomachine, een koelkast en eigen watervoorziening.

Barista workshop