Bedrijfsuitje

We organiseren graag een barista workshop voor u op uw bedrijfsuitje. Of u nu met uw collega’s of met klanten iets speciaals wilt doen. Een echte Italiaanse koffieworkshop van MovingCoffee zal zeker aanslaan en is een unieke activiteit.

De barista workshop of koffieworkshop duurt ongeveer 2 uur. En kan op uw locatie gegeven worden of op vrijwel elke locatie die u zelf kiest. Met de Moving Coffeebar hebben we de mogelijkheid om overal een espresso te maken. De Moving Coffeebar is van alle gemakken voorzien, inclusief een schoonwaterreservoir en een reservoir voor de afvoer van vuilwater. Het enige noodzakelijke op uw locatie is een normaal 220/230V (16 Ampère) stopcontact. Bij een buitenevenement kan het voor komen dat er geen stroomvoorziening voorhanden is. Vraag ons dan naar de meerprijs van een stroomgenerator.

Tijdens de koffieworkshop leggen wij de fijne kneepjes van het Barista vak uit. Uw gasten kunnen verschillende koffies proeven. En de deelnemers krijgen zelfs de mogelijkheid om zelf met de espresso machine te werken. Om zo te ervaren wat het is om een echte Italiaanse espresso en cappiccino te maken.

De workshops zijn naar eigen smaak in te vullen met verschillende onderdelen. Het is mogelijk voor groepen tot plus minus 12 personen. De kosten voor een workshop zijn v.a.  € 200,- afhankelijk van de grootte van de groep en uw wensen.

Klik hier en vraag vrijblijvend een offerte aan.