Camion de CaféCamion de cafe

Onze Koffie Truck, de Camion de café, is hele bijzondere en unieke food truck. Het is een Unieke verschijning waarvan je er op markten en festivals niet zo gauw één zult tegenkomen. Onze Camion de Café is een originele Renault R2060 uit 1951, dus 70 jaar oud. Dit eerste model bestelbus van Renault werd in die tijd ook liefkozend ‘Goelette‘ genoemd.

Camion de Café: Old-timer Renault R2060

De Camion de Café is een Old-timer uit 1951: Een originele Renault R2060 – 1.000kg (een ‘Goelette’).

De Goelette rijdt nog steeds zelfstandig op haar eigen originele benzine motor van 70 jaar oud.

Aan de linkerzijkant van de laadruimte is een uitgifte klep gemaakt, waarachter een werkruimte is ingericht om heerlijke verse koffie te maken en iets lekkers bij de koffie te serveren. Er is ruimte genoeg om ook ander drinken te bewaren/koelen en te serveren. Ook kunnen smoothies gemaakt worden en eventueel tosti’s.

In de werkruimte achter de uitgifte klep is een vaste opstelling van de professionele espresso apparatuur met espressomachine en bonenmaler(s).

Camion de Cafe

Uitrusting

De Camion de Café is uitgerust met een twee groeps espressomachine van Carimali. Daarnaast is op de bar ruimte voor twee moderne bonenmalers, waarmee we verschillende koffiebonen per kopje vers kunnen malen. Er is vers water aanwezig in de watertanks en genoeg werkruimte over om verse tosti’s en/of smoothie’s te bereiden en voor de uitgifte van iets lekkers bij de koffie. Het enige wat we ter plaatse nog nodig hebben om geweldige koffie’s te maken is een 230 Volt stopcontact.

Afmetingen

De Goelette is 4,6 meter lang, 1,95 meter breed en 2,65 meter hoog. Bij het maken van de koffie staat de uitgifteklep open en dan is de Goelette 2,6 meter breed.

Rondom de Goelette is voldoende ruimte nodig voor het manoeuvreren en in-/uitstappen.

Overige Mobiele koffie concepten

Past de Koffie Eend niet op de locatie waar jij je gasten koffie wilt aanbieden?

Dan kun je bij ons in plaats van onze Eend één van onze andere concepten huren zoals onze mobiele koffiebar huren of onze KoffieKar huren voor je event.

Of heb je veel gasten en wil je een tweede mobiele koffiebar huren? Huur dan een extra concept, zoals onze Koffie Kuiken, die perfect bij de Koffie Eend past.

Koffie Kuiken

Onze Koffie Kuiken is een hele bijzondere verschijning, Uniek in zijn soort! Hiermee ga je jouw gasten op een hele unieke manier verrassen met een vers gezette kop lekkere koffie. Onze Koffie Kuiken is een aanhanger, gemaakt van de laadruimte van een originele besteleend ( een Citroen 2CV6 model AK400) uit de jaren 70 van de vorige eeuw. Aan de rechterzijkant van de laadruimte is een uitgifte klep gemaakt, waarachter de barista apparatuur opgesteld staat.

Mobiele Koffiebar

De mobiele koffiebar van Moving Coffee is flexibel in zijn afmetingen. De afmetingen kunnen varieren van 1,5 meter tot 2,8 meter breed. De bar kan zowel buiten als binnen opgesteld worden en past door elke deur en in elke lift. Onze bar is voorzien van een professionele espressomachine, koelkast en eigen watervoorziening.

Koffie Kar

We hebben ook een koffiekar. Onze Koffie Kar is een unieke verschijning met zijn wielen en parasol. De koffiekar wordt voornamelijk buiten gebruikt, maar kan ook prima binnen opgesteld worden. Hiervoor moeten deuropeningen minimaal 1 meter breed zijn. Onze koffiekar lijkt op een ijscokar en een fietskar, maar dan natuurlijk met een professionele espressomachine.