De Book-Inn viert feest!

Albert KunnenNieuws

Op zaterdag 7 maart 2015 bestaat de Book-Inn 12 1/2 jaar en dat gaan we vieren!

Diverse feestelijkheden zullen deze dag de revue passeren en MovingCoffee schenkt de hele dag verse koffie.

Enkele tips van de sluier:

Sela komt zingen!

De bevestiging dat (een delegatie van ) Sela komt zingen in de winkel op zaterdag 7 maart is binnen!!!

Koop dus nu de CD/DVD LIVE IN GRONINGEN en laat hem 7 maart signeren! Op 18 februari start de veertigdagentijd, een periode van bezinning als voorbereiding op Pasen. Dit jaar organiseert Sela geen paasconcerten, ze kiezen voor rust. Om toch bij te kunnen dragen aan de voorbereiding op pasen is vorig jaar de CD/DVD Live in Groningen opgenomen in de Martinikerk in Groningen. Wij hopen dat deze prachtige opname bijdraagt aan een goede voorbereiding op Pasen en dat de nieuwe liederen hun weg vinden naar de kerken!

Caroline van de Vate komt schilderen!

Caroline werkt figuratief met een impressionistische penseelstreek. Haar werk roept emoties op bij de beschouwer. De schilderijen ontstaan uit verwondering over Gods schepping en zijn diepe liefde voor ieder mens. Tegelijkertijd inspireren alle emoties van het leven haar om te schilderen. Altijd is er het Licht, aanwezig in het leven, aanwezig in de schilderijen. Koopt u in de week van 1-7 maart voor minimaal €10,- aan producten in de Book-Inn van Caroline van de Vate (Moederdag pakketjes, kaarten, agenda’s, cadeau boekjes, bureaustandaards..) dan maakt u kans op het schilderij dat ze live gaat schilderen op 7 maart in de Book-Inn!

Afsluiting met Gospelkoor Joy o.l.v. Ton Schimmel

JOY is het interkerkelijk gospelkoor uit Zeewolde, dat met veel enthousiasme zingt en met haar liederen de blijde boodschap van het evangelie van Jezus Christus wil doorgeven. Het koor staat onder leiding van dirigent Ton Schimmel en wordt meestal muzikaal begeleid door toetsenist Reinier van Hoek, echter dit keer zal het koor slechts begeleid worden door de orkestband. Omdat de boodschap van JOY zo mooi aansluiten op de doelstellingen van de Book-Inn, hebben wij Gospelkoor JOY gevraagd om deze feestelijke zaterdag af te sluiten met mooie liederen uit hun repertoire.

Om 15.30 uur zal Gospelkoor JOY met een wat kleiner koor een miniconcert geven in de Book-Inn.

UDX

verzorgd vandaag een verrassingsoptreden voor de winkel. De jonge dansertjes zullen vol enthousiasme hun danskunsten laten zien. De pakkende muziek en de nieuwste dansroutines staan garant voor een spetterend optreden.

Voorlopig programma:

9.30 uur             : Opening gerenoveerde winkel door G Dijksterhuis

10.00-11.00 uur  : Winkelconcert van de band Sela (zie bovenstaand)

11.00                  : Signeersessie Sela

?                         : verrassingsoptreden van UDX

15.30 uur            : Gospelkoor Joy verzorgd een muzikaal optreden.

9.00-16.00 uur   : Caroline van de Vate schildert live in de winkel

10.00-16.00 uur  : Koffie van Moving Coffee op lokatie

 

Klik hier voor het bericht op de site van de Book Inn