Drive-thru informatieochtend werkzaamheden N305

Albert KunnenNieuws

Drive-thru informatieochtend werkzaamheden N305

Drive-thru informatieochtend werkzaamheden N305.

Op 13 en 14 februari 2019 maakt Moving Coffee gratis koffie op de Drive-thru informatieochtend werkzaamheden N305 op de carpoolplaats onder de Stichtsebrug.

Van 7.00 uur tot 10.00 uur is er een gratis kopje koffie te krijgen en kan de automobilist informatie krijgen over de werkzaamheden ivm de verdubbeling van de N305, De Gooise weg tussen de Nijkerkerkweg en de Stichtsebrug.

 

Zie het persbericht hieronder:

Provincie Flevoland gaat samen met aannemersbedrijf de Waard aan de slag met de voorbereidende werkzaamheden voor het verdubbelen van het laatste deel van de N305 Gooiseweg. 

Planning

Van maandag 28 januari tot en met augustus worden voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. Voordat de weg er komt te liggen, wordt eerst een zogenaamde voorbelasting van 95.000 m³ zand aangebracht. De extra belasting van zand zorgt er voor dat de ondergrond gaat inklinken en samengedrukt wordt. Dit voorkomt verzakkingen in de toekomst.

Om het zand op de juiste plek neer te leggen, worden een aantal in- en uitritten aangelegd langs de Gooiseweg waar het werkverkeer gebruik van maakt. Met de getroffen maatregelen zal het doorgaande wegverkeer zo min mogelijk overlast van de werkzaamheden ervaren.

Drive-thru informatieochtend

Woensdag- en donderdagochtend 13 en 14 februari vanaf 07.00 uur tot 10.00 uur organiseert provincie Flevoland een informatiebijeenkomst over de verdubbeling van de Gooiseweg in de vorm van een drive-thru. Op carpoolplaats Stichtse Brug langs de N305 kunt u langsrijden voor een gratis kopje koffie en extra informatie over dit project.

(Bron: Provincie Flevoland)