Koffiebar huren

Bij Moving Coffee kun je een mobiele koffiebar huren voor Italiaanse koffie op locatie met een professionele Barista voor elk evenement. Met onze mobiele koffie-concepten kun je Italiaanse koffie serveren op welke locatie je ook maar wilt. Dat wil dus zeggen Italiaanse kwaliteitskoffie ook op jouw evenement op de locatie die jij kiest. Een mobiel koffie-concept van Moving Coffee staat voor een echte koffiebeleving in koffiecatering.

Waardeer je gasten

Wil je jouw evenement iets speciaals geven door je gasten echte Italiaanse koffie te serveren?  En ze te verrassen met een goede kop koffie, cappuccino of espresso? Dan ben je bij Moving Coffee met onze mobiele koffiebar, koffie eend of koffiekar aan het juiste adres. Wij geven je gasten verse koffie van goede kwaliteit. Je gasten zullen ervaren dat je hun aanwezigheid waardeert en dat je hen serieus neemt. Met onze mobiele espresso service zorgen we dat je professioneel overkomt. Je gasten zullen je evenement niet snel vergeten.

Koffie Eend

Onze Koffie Eend is een hele unieke verschijning. Hiermee ga je jouw gasten op een wel hele bijzondere manier verrassen. Met een versgezette kop lekkere koffie uit de Koffie Eend. Onze Koffie eend is een originele besteleend uit 1974. Deze echte 2CV6 model AK400 is omgebouwd tot een mobiele koffiebar met een professionele espressomachine. Een verrassende eye-catcher op je evenement voor een fantastische koffiebeleving. En dan ook nog eens te boeken met een echte Barista voor gegarandeerd lekkere koffie.

Espressobar huren

De mobiele espressobar van Moving Coffee is flexibel in zijn afmetingen. De afmetingen kunnen varieren van 1,5 meter tot 2,8 meter breed. De bar kan zowel buiten als binnen opgesteld worden en past door elke deur en in elke lift. Onze bar is voorzien van een professionele espressomachine, koelkast en eigen watervoorziening.

Koffiekar huren

Je kunt ook onze koffiekar huren als alternatief voor de mobiele koffiebar. Deze koffiekar is een unieke verschijning met zijn wielen en parasol. De koffiekar wordt vaak buiten gebruikt, maar kan ook prima binnen opgesteld worden. Hiervoor moeten deuropeningen in elk geval 1 meter breed zijn. Onze koffiekar lijkt op een ijscokar, maar dan natuurlijk met een professionele espressomachine.

Mobiele Espressobar huren

Op elk evenement is een mobiel koffieconcept van Moving Coffee een geweldige beleving. Of het nu gaat om een bedrijfsopening,  je stand op een beurs, jouw personeelsfeest,  bruiloft of buurtfeest. Alles is mogelijk en overal past een mobiele koffie-concept van Moving Coffee. Je kunt onze sfeervolle kespressobar huren evenals onze mobiele koffiekar of Koffie Eend. Allen zijn ze uitgerust met professionele espresso apparatuur. Met onze koffie op locatie voegen wij een smaakvolle en sfeervolle koffiebeleving toe aan jouw evenement.