Espressobar op locatie

Je kunt bij ons een espressobar op locatie huren voor de lekkerste Italiaanse koffie op elke locatie. Met onze mobiele espressobar of onze koffiekar zorgt Moving Coffee voor een koffiebeleving elke locatie.  We doen dit met eigen apparatuur en een professionele barista voor de bediening van onze professionele espressomachines in onze espressobar op locatie. Je kunt onze mobiele espressobar huren voor je evenement, zodat we op elke locatie koffie bereiden, onafhankelijk van beschikbare fasciliteiten.

Mobiele koffiebar

De compacte mobiele koffiebar achterin onze bus is ideaal om ingezet te worden op festivals of markten, waar vanuit de bus geserveerd kan worden.

Onze mobiele koffiebar is flexibel in zijn afmetingen van 1,5 meter breed tot 2,8 meter. De bar kan zowel buiten als binnen opgesteld worden en past door elke deur.

Mobiele koffiekar

Onze mobiele koffiekar is een unieke verschijning met zijn wielen en parasol. De koffiekar wordt voornamelijk buiten gebruikt, maar kan prima binnen opgesteld worden als deuropeningen breder zijn dan 1 meter.

Espresso apparatuur

Al onze mobiele opstellingen zijn uitgerust met professionele apparatuur en verder van alle gemakken voorzien. Inclusief een schoonwaterreservoir, een reservoir voor de afvoer van vuilwater en een koelkast. Het enige noodzakelijke op jouw locatie is een normaal 220/230V (16 Ampère) stopcontact, het liefst op een eigen groep, zodat we je andere faciliteiten niet verstoren.

Bij een buitenevenement kan het voorkomen dat er geen stroomvoorziening voorhanden is. We kunnen dan onze eigen stroomgenerator inzetten om de espressomachine te voorzien van energie.

 

espressobar op locatie