Event opties met espresso service

Moving Coffee levert met “Koffie op Locatie” een exclusieve espresso service op evenementen met onze mobiele koffiebar. Met de mobiele koffiebar zijn veel event opties met espresso service mogelijk. Doordat de bar op verschillende lokaties en omgevingen opgesteld kan worden. Door de flexibele afmetingen kan de bar in grote en kleine ruimtes staan. Onze espressobars zijn uitgerust met een professionele espressomachine en bonenmaler. Hiermee maken we van ter plekke gemalen koffiebonen verschillende koffie variaties, zoals Espresso’s, Lungo’s, Latte’s en Cappuccino’s.

Beleving

Tijdens een evenement kunnen gasten zelf bij onze mobiele espressobar koffie komen halen; ze kunnen zelf kiezen uit de verschillende varianten. Tijdens het bereiden van hun verse kopje koffie kunnen ze het hele proces zien en van dichtbij ervaren. Het halen van een kop koffie wordt een beleving die en bijzondere waarde toevoegd aan elk evenement van particuliere feest, openbare markt tot bedrijfsevenementen.

Bekijk hieronder de mogelijkheden voor espresso op locatie
Koffie op je exclusieve bruiloft

Bruiloft


Ook op jouw exclusieve bruiloft, je bruiloft op een buitenlocatie of festival bruiloft kan MovingCoffee je bruiloftsgasten voorzien van heerlijke Italiaanse koffie. MovingCoffeee is de perfecte keus voor goede koffie op je bruiloft.


Koffie proeverij

Proeverij


We organiseren graag voor je vrienden, familie of collega’s een koffie proeverij. We nemen verschillende koffie’s mee, van verschillende landen en coffee farms. Voordat je gasten gaan proeven, leggen uit waar de koffie vandaan komt en wat bepalend is voor de smaakelementen in de verschillende koffie’s.


Koffie op verjaardag

Verjaardag


Wil je koffie op je verjaardag of vier je een ander jubileum? En heb je geen zin om voor al je gasten koffie te zetten en afwas te hebben van kopjes? Ook dan is Moving Coffee een perfecte invulling en een geweldige anvulling op je feest. Onze mobiele bar past in elke keuken, woonkamer of tuin.

Koffie op bedrijfsevent

Bedrijfsevent/beurs


Een kwalitatief goede kop koffie op een congres en bedrijfsevent straalt professionaliteit uit. Ook op je beursstand is koffie een geweldige toevoeging. Je gasten zullen niet snel vergeten en het zeker waarderen dat je ze ontvangen hebt met een koffiebeleving.


Espressobar op markten en fairs

Markten/fairs


Je markt of fair is pas geslaagd als je bezoekers er ook een lekkere kop koffie kunnen drinken. Moving Coffee is een graag geziene standhouder op markten en fairs om een goeie bak koffie te verkopen aan de bezoekers.


Koffie op opening en opendag

Opendag/opening


Organiseer je een open dag of een opening van je nieuwe pand of bedrijf? Met Moving Coffee wordt het extra feestelijk en trakteer je jouw gasten niet alleen op koffie, maar op een onvergetelijke beleving, wat ze nog lang zullen onthouden.

koffie op festival

Festival


Wie wil er nou geen koffie drinken op festivals en conferenties? Iedereen toch? En wat is het dan geweldig dat je een vers gezette kop koffie krijgt in plaats van een oude bak koffie uit een warmhoud ketel.


Koffie op tuinfeest

Tuinfeest/BBQ


Koffie tijdens een tuinfeest mag niet ontbreken, ook niet na een lekkere BBQ. Onze mobiele bar is zo gemaakt dat het heel eenvoudig is om deze in uw tuin op te stellen. De afmetingen zijn aan te passen aan de beschikbare ruimte. Omdat we ook servies meenemen, hebt geen omkijken naar de afwas.


Espressobar op sportevent

Sportevent


Of het nu gaat om de bezoekers of de deelnemers, iedereen wordt graag verwend met een goeie kop koffie. Met Moving Coffee op je sportevent, wordt het halen en bestellen een echte beleving en een moment van rust. Je evenement is niet compleet zonder een mobiele espressobar.