Congres en bedrijfsevent

Een kwalitatief goede kop koffie op een congres en bedrijfsevent straalt professionaliteit uit. Onze mobiele espressobar past op elk evenement waar jouw organisatie op professionele gasten wil ontvangen. Je gasten zullen je evenement niet snel vergeten en het zeker waarderen dat je ze ontvangen hebt met een koffiebeleving.

Moving Coffee is een mooie aanvulling voor elk event en op je beursstand om bezoekers van een stand te voorzien van een geweldige kop koffie. Bezoekers kunnen zelf hun kop koffie bestellen bij de bar en zo het bereiden van hun kop koffie meebeleven.
Als onderdeel van een beursstand zal de uitstraling van onze mobiele espressobar met espresso machine er voor zorgen dat bezoekers naar een stand toe getrokken worden, zodat ze gemakkelijk aangesproken kunnen worden. Onze koffie wordt op een stand geserveerd in porselein of glas, waardoor alles een luxe en kwalitatief hoogwaardige uitstraling krijgt, waarmee de professionaliteit van uw organisatie onderstreept wordt. Met een kop koffie in de hand zijn bezoekers geneigd ruim de tijd te nemen om ontspannen te luisteren naar uw boodschap en ervaren ze dat uw organisatie kwaliteit en professionaliteit belangrijk vindt.


Hieronder vind je een aantal bedrijfsevents waar Moving Coffee aanwezig was.

Congres en bedrijfsevent