Koffiebar op bruiloft

Wil je een koffiebar op je bruiloft? Moving Coffee kan met een koffiebar op bruiloft, je bruiloftsgasten voorzien van heerlijke verse koffie, Cappuccino of Latte.  Ook voor jouw bruiloft, je bruiloft op een buitenlocatie of festival bruiloft is Moving Coffee de perfecte keus.  We maken verse koffie voor je bruiloftsgasten met onze mobiele koffiebar op bruiloft, of met onze Koffie Eend.  Onze Barista service met een mobiele koffiebar, koffiekar of Koffie Eend,  voegt een echte koffiebeleving toe aan jouw bruiloft. Zo is de koffie Eend Moving Coffee is een professioneel en origineel alternatief voor koffie op bruiloft.

Italiaanse koffie

Verras je gasten met een goede kop koffie, cappuccino, latté of espresso. Deze koffiebeleving kunnen we aanbieden op verschillende locaties, zowel binnen als buiten. We werken volledig onafhankelijk van beschikbare voorzieningen om koffie te maken. Onze professionele barista zal je verrassen met perfecte koffie van Italiaanse kwaliteit.

Als je op jouw bruiloft iets speciaals wilt door je gasten echte Italiaanse koffie te serveren; Dan ben je bij Moving Coffee aan het juiste adres.

Overleg met je weddingplanner of de  locatie beheerder waar je jouw feest wilt houden. Er zijn altijd mogelijkheden voor het inzetten van Moving Coffee voor koffie op bruiloft.

  • Moving Coffee werkt in heel Nederland;
  • Op particuliere evenementen zoals bruiloften, buurtfeesten en verjaardagen;
  • Een mobiele koffiebar huren hoeft niet duurder te zijn dan de standaard koffie van je trouwlocatie!!

Koffiebar op bruiloftKoffiebar op bruiloftKoffiebar op bruiloft