Geef je koffie iets extras!

Albert KunnenKoffie Tips

geef je koffie iets extrasGeef je koffie iets extras!

Vaak drinken we thuis een “standaard” kopje koffie, de koffie die we gewend zijn en snel even kunnen zetten. Door maar een paar handelingen te doen of zelfs maar op één knopje te drukken halen we vaak weer zo’n gewoon kopje koffie tevoorschijn. Er is natuurlijk niks mis met zo’n “standaard” kopje koffie, maar heb je er al eens over nagedacht om je koffie nog iets extra’s te geven? Een extra smaak, afgestemd op het seizoen? Of passend bij de gelegenheid? In deze blog vind je verschillende combinaties met koffie en de gepaste momenten om dit te drinken. Zo wordt je thuis-koffie toch speciaal en geef je koffie iets extras!

Seizoenskoffie

Als je in de winter voor de open haard zit, heb je hoogstwaarschijnlijk zin in een warm kopje koffie. Op een zwoele zomeravond heb waarschijnlijk meer zin in een ander kopje koffie. Je kunt je kopje koffie tegenwoordig afstemmen op je gevoel en smaak bij het seizoen met speciale seizoenskoffie. Voor elk seizoen is er koffie verkrijgbaar die past bij de tijd van het jaar. Zo is er een heerlijke herfstmelange beschikbaar wanneer de blaadjes van de boom vallen en soepele aromatische koffie in het voorjaar.

Likeuren

Wil jij je koffie combineren met iets wat jij lekker vindt? Probeer dan eens de verschillende likeuren, lekker voor in of bij de koffie op speciale momenten.

Chocolade koffielikeur

Gek op chocolade? Combineer je koffie dan eens met een chocolade koffielikeur. Deze likeur met chocolade aroma is bijvoorbeeld lekker om te drinken op een feestje of bij een dessert.

Cream koffielikeur

Houd jij niet van (te) sterke koffie? Heb jij meer behoefte aan een wat zachtere smaak? Probeer dan eens de cream koffielikeur in combinatie met jouw kopje koffie. Deze combinatie is bijvoorbeeld lekker te drinken na een diner of op een bruiloft.

Cappuccino koffielikeur

Vind je cappuccino lekker? Dan kun je je koffie ook combineren met cappuccino koffielikeur. De likeur met cappuccino aroma is ook lekker in een cocktail. Heerlijk om te drinken op een feest of op je vrije avond.

En zo zijn er nog veel meer koffielikeuren beschikbaar die afgestemd zijn op jouw smaak, verkrijgbaar in vele varianten en van verschillende leveranciers. Eén van die partijen is Kaldi koffie en thee. Kaldi realiseert voor jou de kortste weg naar het perfecte kopje thuis-koffie. Twijfel niet en probeer één van deze combinaties voor iets extra’s aan jouw kopje koffie!