Google Reviews

Melissa Blindenburg
Melissa Blindenburg
13:48 10 Oct 19
Heerlijke koffie, professioneel en klantvriendelijk. Zeker een aanrader!
ceremonie meesters
ceremonie meesters
14:37 07 Oct 19
Moving Coffee heeft koffie en thee geschonken bij onze bruiloft. We vonden het ontzettend aardige mensen en de koffie was geweldig!!
Wesley Visser
Wesley Visser
19:58 19 Aug 19
Leuke barista workshop gedaan bij Albert als onderdeel van vrijgezellenfeest met 11 man. Is heel gemoedelijk, goede en duidelijke uitleg en leuke afwisseling tussen theorie en praktijk. Leuke weetjes erbij waar je in de praktijk op gaat letten op een positieve manier. Zeker aan te raden.
Jeanine Van Leeuwen
Jeanine Van Leeuwen
11:22 08 Jul 19
Doen het goed en lekkere kofdie
Enjoy!!
Enjoy!!
12:11 15 Jun 19
WoW!!! Heerlijke koffie voor feest en partijen!! Aanrader voor iedereen die van lekkere koffie kan genieten!!
Barbara Brus
Barbara Brus
07:48 23 May 19
Living coffee was aanwezig op de Open Crailo dag te Bussum met heerlijke koffie en zeer vriendelijke bediening! Een aanwinst voor elk evenement.
Loes van Bavel
Loes van Bavel
11:56 20 May 19
Het was een geweldige aanvulling om Moving Coffee met de koffie-eend op onze bruiloft te hebben! Lekkere koffie met vriendelijke service en een plaatje om te zien!
S Schmeits
S Schmeits
09:57 26 Apr 19
Zeer goede service en leuke sfeer. Bereidheid om mee te denken en te anticiperen op de situatie - de locatie was een plek in midden in een weiland - en onze wens voor goede appeltaart en slagroom. Dank je, volgende keer komen we weer bij je terug.
Mike Madern
Mike Madern
15:52 10 Feb 19
De moeite waard om tijdens evenementen in de rij te staan voor echt goede koffie! Topkwaliteit én altijd aandacht voor de klant 👍
Evert Bor
Evert Bor
07:43 17 Sep 18
Scoutinglandgoed Zeewolde heeft tijdens de Labelterreinendag 2018 graag gebruik gemaakt van Moving Coffee; niet alleen heerlijke koffie en thee maar ook een gemoedelijke sfeer en uitstraling.
Marike Van Maastrigt
Marike Van Maastrigt
14:53 10 Sep 18
Genoten van heerlijke koffie van Moving Coffee van Albert! Prima service, prettig contact en zo leuk om een echte coffeebar met barista op mijn feestje te hebben gehad. Heel blij mee!!
Joost Gordijn
Joost Gordijn
08:42 25 Jun 18
De bedrijfs BBQ was extra feestelijk door de aanwezigheid van moving coffee. Lekkere koffie en een sympathieke en kundige barista. Albert bedankt.
Rene van Melzen
Rene van Melzen
09:57 18 Jun 18
Zeer goed ervaring met Albert van Moving Coffee met zijn Koffie Eend die prima paste bij Oldtimers op Emiclaer. Goed koffie en een zeer sympathieke barrista. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank voor je aanwezigheid, Albert
Erica Faddegon
Erica Faddegon
07:42 11 Jun 18
Donderdag 7 juni was Moving Coffee aanwezig bij onze informatiemiddag op de bouwplaats. Superleuk, compleet met bistrosetjes en parasol en niet alleen overheerlijke koffie, maar ook thee en wat fris want het was 30 graden! Dank voor de goede zorgen!
Willem de Pater
Willem de Pater
08:08 05 Mar 18
Tijdens mijn 50-ste verjaardag gebruik gemaakt van de barista diensten van MovingCoffee. Een super ervaring. Ik heb alleen maar goede reacties gehad en zelf heerlijk kunnen genieten van perfecte flat whites. Super bedankt en een aanrader voor iedereen die een mobiele barista zoekt.
Bekijk alle beoordelingen