Google Reviews

Moving Coffee
4.8
Gebaseerd op 37 recensies
powered by Google
Woonconsulenten Nijhuis Apeldoorn
Woonconsulenten Nijhuis Apeldoorn
12:04 11 Oct 21
Lekkere koffie, goede service en de koffie-eend zag er super uit!
Fijko van t Veld
Fijko van t Veld
10:06 07 Sep 21
Voor de familie BQQ van HC Nijkerk heeft Moving Coffee met de gezellige koffiekuiken voor heerlijke koffie en thee gezorgd! Een heel mooie aanvulling op deze dag! Albert en Alida zijn zeer vriendelijke mensen. Communicatie was ook top.
Bernadette
Bernadette
18:28 18 Jul 21
In de afgelopen maand hebben wij voor 2 bruiloften bij ons thuis Moving Coffee gevraagd. Albert en Alida waren eerst met hun koffie-eend en de tweede keer met hun Camion de café echt een verrijking! Heerlijke koffie en ontzettend vriendelijke mensen. De uitstraling van de eend en de camion zijn ook echt fantastisch! Daarnaast een goede, snelle en duidelijke communicatie maakt het voor ons allemaal echt een aanrader.
Eva de Lange
Eva de Lange
09:15 13 May 21
Zal best leuk zijn, maar Google geeft aan dat je op Giek 4 koffie kunt halen.. Dat is dus helaas niet gelukt!
Sander Mahne
Sander Mahne
09:16 21 Dec 20
Heerlijke koffie en thee. Een prima aanvulling op ons evenement. Hartelijk dank namens GaragePark!
Linda Zwart
Linda Zwart
11:05 15 Oct 20
De koffiekuiken van Moving Coffee was onmisbaar op ons huwelijksfeest. Het verhoogde absoluut de sfeer en het was ook nog eens heerlijke koffie. Albert is heel relaxt en fijn in de omgang. En zelfs met 1,5 meter afstand was het allemaal makkelijk te doen.
Eva Waij
Eva Waij
12:07 11 Feb 20
We hebben Moving Coffee ingehuurd voor ons kraamfeest en dit was een groot succes! De koffie was van goede kwaliteit en Albert is een prettige, gezellige barista. De koffiekar is een aanrader en stond mooi in onze tuin. We zouden Moving Coffee zeker aanbevelen aan anderen.
Marielle Boon-Leroy
Marielle Boon-Leroy
17:07 10 Dec 19
Op een zaterdagmiddag hebben we met onze familie van 8 personen (13 tot 70 jaar) een Barista workshop gedaan bij Albert 'thuis', dat was voor ons handiger dan bij ons thuis. En er is genoeg parkeerruimte! Bij aankomst bleek dat het een speciale, in stijl aangeklede workshopruimte is met eigen keuken, toiletten, 2 ruime tafels en natuurlijk de schitterende koffiemachine. Eerst kregen we uitleg over het ontstaan, de bonen en de verschillende soorten koffie. Albert kan er boeiend over vertellen. Daarna mochten we zelf aan de slag. We hebben een hele gezellige en leerzame middag gehad!
Rachel Steenstra Toussaint
Rachel Steenstra Toussaint
14:19 06 Dec 19
Met Moving Coffee in een half jaar al 3 keer samengewerkt voor onze evenementen. De samenwerking verloopt goed. Ze zijn zeer flexibel, denken graag mee en de koffie is uiteraard lekker. Op naar nog meer samenwerkingen!
Christine
Christine
22:10 20 Nov 19
Op onze festival-tent-bruiloft in september kwam Albert met zijn koffie-eend. Het was geweldig! Het zag er fantastisch uit (hele leuke details) en verhoogde de sfeer nog meer. Albert is een superleuke (en flexibele) barista, de koffie is heerlijk en er zit een goed verhaal achter de koffie. Ook fijn dat de koffie in glaasjes zat (en geen wegwerp). Van veel gasten hoorden we: ‘Wat een lekkere koffie en wat een leuke man!!’. Onwijs bedankt!
Eric Boomsma
Eric Boomsma
09:57 18 Nov 19
Heerlijke koffie en thee! Een mooie start voor de ontvangst van de gasten van mijn abraham-feestje. Flexibel om afspraken te maken, voor en tijdens het feestje.
Melissa Blindenburg
Melissa Blindenburg
13:48 10 Oct 19
Heerlijke koffie, professioneel en klantvriendelijk. Zeker een aanrader!
ceremonie meesters
ceremonie meesters
14:37 07 Oct 19
Moving Coffee heeft koffie en thee geschonken bij onze bruiloft. We vonden het ontzettend aardige mensen en de koffie was geweldig!!
Wesley Visser
Wesley Visser
19:58 19 Aug 19
Leuke barista workshop gedaan bij Albert als onderdeel van vrijgezellenfeest met 11 man. Is heel gemoedelijk, goede en duidelijke uitleg en leuke afwisseling tussen theorie en praktijk. Leuke weetjes erbij waar je in de praktijk op gaat letten op een positieve manier. Zeker aan te raden.
Jeanine Van Leeuwen
Jeanine Van Leeuwen
11:22 08 Jul 19
Doen het goed en lekkere kofdie
Enjoy!!
Enjoy!!
12:11 15 Jun 19
WoW!!! Heerlijke koffie voor feest en partijen!! Aanrader voor iedereen die van lekkere koffie kan genieten!!
Barbara Brus
Barbara Brus
07:48 23 May 19
Living coffee was aanwezig op de Open Crailo dag te Bussum met heerlijke koffie en zeer vriendelijke bediening! Een aanwinst voor elk evenement.
Loes van Bavel
Loes van Bavel
11:56 20 May 19
Het was een geweldige aanvulling om Moving Coffee met de koffie-eend op onze bruiloft te hebben! Lekkere koffie met vriendelijke service en een plaatje om te zien!
S Schmeits
S Schmeits
09:57 26 Apr 19
Zeer goede service en leuke sfeer. Bereidheid om mee te denken en te anticiperen op de situatie - de locatie was een plek in midden in een weiland - en onze wens voor goede appeltaart en slagroom. Dank je, volgende keer komen we weer bij je terug.
Mike Madern
Mike Madern
15:52 10 Feb 19
De moeite waard om tijdens evenementen in de rij te staan voor echt goede koffie! Topkwaliteit én altijd aandacht voor de klant 👍
Evert Bor
Evert Bor
07:43 17 Sep 18
Scoutinglandgoed Zeewolde heeft tijdens de Labelterreinendag 2018 graag gebruik gemaakt van Moving Coffee; niet alleen heerlijke koffie en thee maar ook een gemoedelijke sfeer en uitstraling.
Marike Van Maastrigt
Marike Van Maastrigt
14:53 10 Sep 18
Voor de 2e keer op rij gebruik gemaakt van de diensten van Moving Coffee. Wederom een succes. Heerlijke koffie, heel prettig contact en alles prima geregeld. We gaan zeker nog eens voor een 3e keer!! Dank Albert!
Joost Gordijn
Joost Gordijn
08:42 25 Jun 18
De bedrijfs BBQ was extra feestelijk door de aanwezigheid van moving coffee. Lekkere koffie en een sympathieke en kundige barista. Albert bedankt.
Rene van Melzen
Rene van Melzen
09:57 18 Jun 18
Zeer goed ervaring met Albert van Moving Coffee met zijn Koffie Eend die prima paste bij Oldtimers op Emiclaer. Goed koffie en een zeer sympathieke barrista. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank voor je aanwezigheid, Albert
Erica Faddegon
Erica Faddegon
07:42 11 Jun 18
20 april 2021 fleurde Moving Coffee onze bijeenkomst in de Kloostertuin in Amersfoort op. Sfeervol met de Eend (Lelijke Eend dekt echt de lading niet!), statafels en lekkere koffie en thee. Prima geregeld, dank voor de goede zorgen!
Willem de Pater
Willem de Pater
08:08 05 Mar 18
Tijdens mijn 50-ste verjaardag gebruik gemaakt van de barista diensten van MovingCoffee. Een super ervaring. Ik heb alleen maar goede reacties gehad en zelf heerlijk kunnen genieten van perfecte flat whites. Super bedankt en een aanrader voor iedereen die een mobiele barista zoekt.
Bekijk alle beoordelingen