Italiaanse koffiebar huren

Je kunt bij ons een Italiaanse koffiebar huren voor de lekkerste Italiaanse koffie op elke locatie. Met onze mobiele espressobar of onze koffiekar zorgt Moving Coffee voor een koffiebeleving op elke locatie.  We doen dit met eigen apparatuur en een professionele barista voor de bediening van onze espressomachines. Elk van onze mobiele koffie concepten is te huur voor louw event. We kunnen op elke locatie koffie bereiden, onafhankelijk van beschikbare fasciliteiten.

Koffie Eend huren

De Koffie Eend is uitgerust met een twee groeps espressomachine van Carimali. Daarnaast is op de bar ruimte voor twee moderne bonenmalers, waarmee we verschillende koffiebonen  per kopje vers kunnen malen. Er is vers water aanwezig in de watertanks.  Het enige wat we op locatie nog nodig hebben om geweldige koffie’s te maken is een 230 Volt stopcontact.

Italiaanse koffiebar huren

Wil je onze Italiaanse koffiebar huren voor een grote op kleine ruimte? Onze mobiele barren zijn flexibel in hun afmetingen variërend van 0,9 meter  tot 2,8 meter breed. Beide mobiele koffienarren kunnen zowel buiten als binnen opgesteld worden en passen door elke deur.

KoffieKar huren

We hebben ook een mobiele koffiekar. Deze koffiekar is een unieke verschijning met zijn wielen en parasol. De koffiekar wordt voornamelijk buiten gebruikt. Maar hij kan ook prima binnen opgesteld worden. Hiervoor moeten deuropeningen in elk geval 1 meter breed zijn. De KoffieKar is een goed alternatief voor de Italiaanse Koffiebar huren.

Espresso apparatuur

Al onze mobiele opstellingen zijn uitgerust met professionele espresso apparatuur en zijn van alle gemakken voorzien. Inclusief een schoonwaterreservoir, een reservoir voor de afvoer van vuil water en een koelkast. Het enige noodzakelijke op jouw locatie is een normaal 220/230V (16 Ampère) stopcontact. Het liefst op een eigen groep, zodat we je andere faciliteiten niet verstoren.

Bij een buitenevenement kan het voorkomen dat er geen stroomvoorziening voorhanden is. We kunnen dan onze eigen stroomgenerator inzetten om de espressomachine te voorzien van energie.