Koffie EendKoffie Eend: Old-timer 2CV6

De Koffie Eend is een echte Old-timer uit 1974: Een originele Citroën 2CV6 model AK400 (een ‘Bestel Eend’).

De Eend rijdt nog steeds zelfstandig op haar eigen originele benzine motor.

Aan de rechterzijkant van de laadruimte is een uitgifte klep gemaakt, waarachter de barista apparatuur opgesteld staat.

Koffie Eend

Met onze Koffie Eend ga je jouw gasten op een wel hele bijzondere en unieke manier verrassen met een vers gezette kop lekkere koffie. Onze Koffie Eend is een originele besteleend uit 1974. Deze echte 2CV6 model AK400 is omgebouwd tot een mobiele koffiebar met professionele espressomachine. Een unieke en verrassende eye-catcher op je evenement voor een fantastische koffiebeleving. En dan ook nog eens te boeken met een echte Barista voor gegarandeerd lekkere koffie.

Koffie Eend

Uitrusting

De Eend is uitgerust met een twee groeps espressomachine van Carimali. Daarnaast is op de bar ruimte voor twee moderne bonenmalers, waarmee we verschillende koffiebonen per kopje vers kunnen malen. Er is vers water aanwezig in de watertanks en genoeg laadruimte over om bistro sets mee te nemen voor een mobiel terras. Het enige wat we ter plaatse nog nodig hebben om geweldige koffie’s te maken is een 230 Volt stopcontact.

Afmetingen

De Eend is 3,5 meter lang, 1,5 meter breed en 1,8 meter hoog. Bij het maken van de koffie staat de uitgifteklep open en dan is de Eend 2,5 meter hoog.

Overige Mobiele koffie concepten

Past de Koffie Eend niet op de locatie waar jij je gasten koffie wilt aanbieden?

Dan kun je bij ons in plaats van onze Eend één van onze andere concepten huren zoals onze mobiele koffiebar huren of onze KoffieKar huren voor je event.

Of heb je veel gasten en wil je een tweede mobiele koffiebar huren? Huur dan een extra concept, zoals onze Koffie Kuiken, die perfect bij de Koffie Eend past.

Koffie Kuiken

Onze Koffie Kuiken is een hele bijzondere verschijning, Uniek in zijn soort! Hiermee ga je jouw gasten op een hele unieke manier verrassen met een vers gezette kop lekkere koffie. Onze Koffie Kuiken is een aanhanger, gemaakt van de laadruimte van een originele besteleend ( een Citroen 2CV6 model AK400) uit de jaren 70 van de vorige eeuw. Aan de rechterzijkant van de laadruimte is een uitgifte klep gemaakt, waarachter de barista apparatuur opgesteld staat.

Koffie Truck

Onze Koffie Truck is een hele bijzondere verschijning, een oldtimer Peugeot J9! Door zijn schuifdeuren is het een unieke verschijning. Hiermee ga je jouw gasten op van jouw evenement op een geweldige manier verrassen met een vers gezette kop lekkere koffie. Onze Koffie Truck, Camion de Café, is een bestelbus van Peugeot uit 1990 van de vorige eeuw. Aan de linkerzijkant van de laadruimte is een uitgifte klep gemaakt, waarachter de barista apparatuur opgesteld staat als we in de bus staan. We kunnen ook voor de bestelbus staan met een mobiele koffiebar voor de bestelbus.

Mobiele Koffiebar

Moving Coffee heeft twee mobiele koffie barren beschikbaar. Beide mobiele koffiebar van Moving Coffee zijn flexibel in hun afmetingen. De afmetingen kunnen variëren van 1,2 meter tot 2,8 meter breed. De barren kan zowel buiten als binnen opgesteld worden en passen door elke deur en in elke lift. Onze barren zijn voorzien van een professionele espressomachine, bonemaler en eigen watervoorziening.

Koffie Kar

We hebben ook een koffiekar. Onze Koffie Kar is een unieke verschijning met zijn wielen en parasol. De koffiekar wordt voornamelijk buiten gebruikt, maar kan ook prima binnen opgesteld worden. Hiervoor moeten deuropeningen minimaal 1 meter breed zijn. Onze koffiekar lijkt op een ijscokar en een fietskar, maar dan natuurlijk met een professionele espressomachine.