Koffie Eend

Met onze Koffie Eend ga je jouw gasten op een wel hele bijzondere en unieke manier verrassen met een vers gezette kop lekkere koffie. Onze Koffie eend is een originele besteleend uit 1974. Deze echte 2CV6 model AK400 is omgebouwd tot een mobiele koffiebar met professionele espressomachine. Een unieke en verrassende eye-catcher op je evenement voor een fantastische koffiebeleving. En dan ook nog eens te boeken met een echte Barista voor gegarandeerd lekkere koffie.

Koffie Eend

Old-timer en toch modern

Onze Koffie Eend is uitgerust met een twee groeps espressomachine van Carimali. Daarnaast is op de bar ruimte voor twee moderne bonenmalers, waarmee we verschillende koffiebonen  per kopje vers kunnen malen. Er is vers water aanwezig in de watertanks en genoeg laadruimte over om bistro sets mee te nemen voor een mobiel terras. Het enige wat we ter plaatse nog nodig hebben om geweldige koffie’s te maken is een 230 Volt stopcontact.

Naast onze Koffie Eend hebben we nog meer mobiele koffiebar opstellingen die je kunt huren voor je event.

Koffiebar

De mobiele koffiebar van Moving Coffee is flexibel in zijn afmetingen. De afmetingen kunnen varieren van 1,5 meter tot 2,8 meter breed. De bar kan zowel buiten als binnen opgesteld worden en past door elke deur. Onze bar is voorzien van een professionele espressomachine, koelkast en eigen watervoorziening.

Koffiekar

We hebben ook een mobiele koffiekar. Deze koffiekar is een unieke verschijning met zijn wielen en parasol. De koffiekar wordt voornamelijk buiten gebruikt, maar kan ook prima binnen opgesteld worden. Hiervoor moeten deuropeningen minimaal 1 meter breed zijn. Onze koffiekar lijkt op een ijscokar, maar dan natuurlijk met een professionele espressomachine.

Koffiebus

Onze bestelauto kan uitgerust worden met een compacte mobiele koffiebar. De compacte bar wordt dan achterin de bus geplaats. De koffiebus is ideaal om ingezet te worden op festivals of markten. Als we de achterdeuren open doen kunnen we achteruit de bus koffie serveren.