Koffie Kuiken

Ons Koffie Kuiken is een hele bijzondere verschijning, Uniek in zijn soort! Hiermee ga je jouw gasten op een hele unieke manier verrassen met een vers gezette kop lekkere Italiaanse koffie. Ons Koffie Kuiken is een aanhanger, gemaakt van de laadruimte van een originele besteleend ( een Citroen 2CV6 model AK400) uit de jaren 70 van de vorige eeuw. Aan de rechterzijkant van de laadruimte is een uitgifte klep gemaakt, waarachter de barista apparatuur opgesteld staat.

Een unieke en verrassende eye-catcher op je evenement voor een fantastische koffiebeleving. En dan ook nog eens te boeken met een echte Barista voor gegarandeerd lekkere koffie.

De Koffie Eend met het kuiken voor grote groepen

Boek voor grote groepen onze Koffie Kuiken samen met de Koffie Eend. Met twee barista’s kunnen we dan met gemak ruim 200 personen per uur bedienen en voorzien van een vers kopje koffie of thee.

Samen met de Koffie Eend is het koffie Kuiken een geweldige aanvulling op je evenement.

Espresso apparatuur

Net als al onze mobiele opstellingen is ook onze koffie kuiken uitgerust met professionele espresso apparatuur en van alle gemakken voorzien. Inclusief een schoonwaterreservoir en een reservoir voor de afvoer van vuil water. Het enige noodzakelijke op jouw locatie is een normaal 220/230V (16 Ampère) stopcontact. Het liefst op een eigen groep, zodat we je andere faciliteiten niet verstoren.

Generator huren

Bij een buitenevenement kan het voorkomen dat er geen stroomvoorziening voorhanden is. We kunnen dan een stroomgenerator (4,5 KVA) inzetten om de espressomachine en overige apparatuur te voorzien van energie.