Koffie op elke locatie

Italiaanse koffie op locatie, daar staat Moving Coffee voor met ons mobiele koffieconcept. Dat wil dus zeggen: op jouw locatie. We vinden kwaliteit belangrijk. Daarom smaakt onze koffie perfect! Moving Coffee heeft een mobiele Barista service met verschillende concepten: Een mobiele koffiebar, een koffiekar, een oldtimer Citroën 2CV6, onze Koffie Eend. een aanhanger van een Citroën 2CV6 bestel en onze Koffie kuiken. Kies één van deze concepten voor de lekkerste Italiaanse koffie op locatie. Daarom staat Moving Coffee voor een exclusieve koffiebeleving in koffiecatering. En dat allemaal op jouw locatie, op de locatie die jij kiest voor je evenement.

Barista huren

Je kunt ons ook benaderen voor een barista op locatie. Om tijdelijk je eigen team te versterken en uit te breiden.Of voor een eenmalig evenement. Hiervoor huur je bij ons een freelance barista in.

Barista workshop op locatie

We organiseren ook graag een Barista workshop op locatie voor jou. Een barista workshop of koffie workshop is een leuke ontspannen activiteit om met je collega’s, projectteam, je klanten. Of om gewoon met je vrienden te doen.


Koffie op locatie