Koffie Top 100

Albert KunnenKoffie Wedstrijden

Koffie Top 100

En dan ben je maar zo weer bijna twee maanden verder. Mijn vorige bijdrage was begin juli. lang geleden!. Ik was toen nog onder de indruk van onze klus op de Pinksterconferentie en de lekker Munduk Bali koffie die we toen als special koffie hebben geschonken.

Druk zomerseizoen

Voordat ik het wist zat ik in de rush van het drukke zomerseizoen. Elke week een paar evenementen, een paar grote meerdaagse evenementen, sportdagen, festivals, bruiloften en door.

Dit derde seizoen dat Moving Coffee aan de weg koffie zet, is de drukste ooit. Dat is natuurlijk niet zo moeilijk als je nog maar drie seizoenen bezig bent, maar het is een feit dat de balngstelling groeit. Waar het aan ligt ligt het aan, ik ben er blij mee! Het is duidelijk dat de economie beter gaat, mijn netwerk groter wordt en dat steeds meer mensen goede koffie weten te waarderen. En vooral dat laatste vind ik het beste argument en een goede ontwikkeling.

Koffie Top 100

Ook elders in de markt en horeca zie je en merk je dze ontwikkeling. Jaarlijks organiseert de Misset (een toonaangevend Horeca Magazine) de Koffie Top  100 wedstrijd. Horeca zaken kunnen daarop inschrijven om te laten zien dat ze serieus met koffie bezig zijn. Dus niet zomaar even een bak koffie uit een automaat toveren na het eten, maar echt aandacht voor een goede kop koffie. Met aandacht de juiste koffie selecteren, een moeiie en goeie machine gebruiken en de koffie met liefde zetten.

Filter en Slow Koffie

Ook filterkoffie en slow coffee zie je steeds meer terugkomen in de koffie speciaalzaken. Gasten krijgen zo steeds meer keus hoe ze willen genieten van een lekkere kop koffie. Dat zie je ook terug on de top van de Koffie Top100.

Ranglijst

Wil je meer lezen over de Misset  Koffie Top 100 of weten welke zaken er bij jou in de buurt perfecte koffie schenken, kijk dan in de ranglijst: Ranglijst