Koffie Voornemens

A.J. KunnenAlles over Koffie, Camion de Cafe, Koffieberichten

Koffie Voornemens

Kennen jullie dat? Goede voornemens voor het nieuwe jaar die vooral aan het eind van het voorgaande jaar belangrijk zijn? En dan is het 1 januari en dan zijn ze in eens niet meer zo belangrijk.

Wij willen dat dit jaar in elk geval anders gaan aanpakken. We hebben eind vorig jaar plannen gemaakt voor het nieuwe jaar en hebben dat dan ook maar meteen in gang gezet, onze goede koffie voornemens voor 2020.

Een geweldig nieuw jaar gewenst

2020, een mooi getal voor een nieuw jaar. Twenty Twenty. We wensen jullie in elk geval een geweldig jaar, veel zegen op jullie werk en privé en natuurlijk heel veel zakelijk succes en plezier. Vooral veel plezier. Want je moet wel lol hebben in en aan je werk.

Uitbreiding Koffie Eend familie

Onze koffie Eend krijgt uitbreiding komend jaar. Ze krijgt een kleintje achter zich aan zullen we maar zeggen. Vorig jaar voor de zomer liepen we al tegen dit kleintje aan. Ze was alleen wat verminkt geraakt door de jaren heen en er moet nog van alles aan gebeuren om haar weer wat op te lappen. Ze kreeg vorig jaar al weer originele achterdeurtjes ipv een grote snavel. Ook haar uiterlijk moet nog opgelapt en ook dat is nu in gang gezet. We houden jullie op de hoogte van de vorderingen.

Uitbreiding wagenpark

Vorige jaar zomer hebben we het al eens geprobeerd om ons wagenpark uit te breiden. Maar dat mocht niet zo zijn. Onze trouwe koffie auto werd total loss gereden en we moesten de Fiat Doblo afvoeren. Dus geen Koffie Bus meer. Gelukkig hadden we al wel een nieuwe bestelauto. Zo hoefden we opdrachtgevers niet teleur te stellen en konden we koffie blijven maken op locatie.

Maar het bleef kriebelen en recent liepen we tegen een toch wel hele mooie bestelbus aan. Het is een oudje, ECHT OUD! Maar zo schattig en uniek! We hebben plannen om haar om te toveren tot een heuse Koffie Truck, een echte Camion de Cafe. Ja, je raadt het al: Het is weer een Fransman. Nu ben ik niet zo van de tweedehandse Franse auto’s, maar de echte old-timers zijn vaak wel heel geweldig, karakteristiek. Zo ook deze R2060. Er moet nog veel gebeuren, maar ook daar wordt aan gewerkt.

Dat zijn dus zo een paar van onze Koffie Voornemens voor 2020! We kijken er weer naar uit om jullie allemaal weer te ontmoeten en heerlijke koffie voor jullie te maken.

Met de lekkere koffiegroeten van Albert en Alida.