Koffiebar huren Utrecht

Je kunt bij ons een mobiele koffiebar huren utrecht voor de lekkerste Italiaanse koffie op een locatie in Utrecht? Met onze mobiele espressobar of onze koffiekar zorgt Moving Coffee voor een koffiebeleving op elke locatie.  We doen dit met eigen apparatuur en een professionele barista voor de bediening van onze espressomachines. Elk van onze mobiele koffie concepten is te huur voor louw event. We kunnen op elke locatie koffie bereiden, onafhankelijk van beschikbare fasciliteiten.

Koffie Eend huren

De Koffie Eend is uitgerust met een twee groeps espressomachine van Carimali. Daarnaast is op de bar ruimte voor twee moderne bonenmalers, waarmee we verschillende koffiebonen  per kopje vers kunnen malen. Er is vers water aanwezig in de watertanks.  Het enige wat we op locatie nog nodig hebben om geweldige koffie’s te maken is een 230 Volt stopcontact.

Mobiele koffiebar huren Utrecht

Wil je onze mobiele koffiebar huren utrecht voor een grote op kleine ruimte? Onze bar is flexibel in zijn afmetingen varierend van 1,5 meter  tot 2,8 meter breed. De bar kan zowel buiten als binnen opgesteld worden en past door elke deur.

KoffieKar huren

We hebben ook een mobiele koffiekar. Deze koffiekar is een unieke verschijning met zijn wielen en parasol. De koffiekar wordt voornamelijk buiten gebruikt. Maar hij kan ook prima binnen opgesteld worden. hiervoor moeten deuropeningen in elk geval 1 meter breed zijn.

Koffiebus huren

En dan hebben we nog de koffiebus. Een bestelauto die uitgerust kan worden met een compacte koffiebar. De bar wordt dan achterin de bus geplaats. Als we de achterdeuren open doen kunnen we van achteruit de bus koffie serveren. De koffiebus is te huur voor festivals of markten. De koffiebus is ook ideaal voor bijvoorbeeld sportevenementen waarbij op verschillende locaties koffie geserveerd moet kunnen worden, zoals bij wandeltochten, estafettes of een triatlon.

Espresso apparatuur

Al onze mobiele opstellingen zijn uitgerust met professionele espresso apparatuur en zijn van alle gemakken voorzien. Inclusief een schoonwaterreservoir, een reservoir voor de afvoer van vuil water en een koelkast. Het enige noodzakelijke op jouw locatie is een normaal 220/230V (16 Ampère) stopcontact. Het liefst op een eigen groep, zodat we je andere faciliteiten niet verstoren.

Bij een buitenevenement kan het voorkomen dat er geen stroomvoorziening voorhanden is. We kunnen dan onze eigen stroomgenerator inzetten om de espressomachine te voorzien van energie.