Koffiebar huren

Je kunt bij ons een mobiele koffiebar huren voor de lekkerste Italiaanse koffie op elke locatie. Met onze mobiele espressobar of onze koffiekar zorgt Moving Coffee voor een koffiebeleving elke locatie.  We doen dit met eigen apparatuur en een professionele barista voor de bediening van onze espressomachines. Je kunt onze koffiebar huren voor je evenement. We kunnen op elke locatie koffie bereiden, onafhankelijk van beschikbare fasciliteiten.

Koffie Eend huren

Onze Koffie Eend is uitgerust met een twee groeps espressomachine van Carimali. Daarnaast is op de bar ruimte voor twee moderne bonenmalers, waarmee we verschillende koffiebonen  per kopje vers kunnen malen. Er is vers water aanwezig in de watertanks.  Het enige wat we ter plaatse nog nodig hebben om geweldige koffie’s te maken is een 230 Volt stopcontact.

Koffiebar huren

Onze mobiele koffiebar is flexibel in zijn afmetingen varierend van 1,5 meter  tot 2,8 meter breed. De bar kan zowel buiten als binnen opgesteld worden en past door elke deur.

Koffiekar huren

We hebben ook een mobiele koffiekar. Deze koffiekar is een unieke verschijning met zijn wielen en parasol. De koffiekar wordt voornamelijk buiten gebruikt. De koffiekar kan ook prima binnen opgesteld worden als deuropeningen breder zijn dan 1 meter.

Koffiebus huren

Onze bestelauto kan uitgerust worden met een compacte koffiebar. Deze wordt dan achterin de bus geplaats. Als we de achterdeuren open doen kunnen we van achteruit de bus koffie serveren. Je kunt de koffiebus huren voor festivals of markten. De koffiebus is ook ideaal voor bijvoorbeeld sportevenementen waarbij op verschillende locaties koffie geserveerd moet kunnen worden, zoals bij wandeltochten, estafettes of een triatlon.

Espresso apparatuur

Al onze mobiele opstellingen zijn uitgerust met professionele espresso apparatuur en zijn van alle gemakken voorzien. Inclusief een schoonwaterreservoir, een reservoir voor de afvoer van vuil water en een koelkast. Het enige noodzakelijke op jouw locatie is een normaal 220/230V (16 Ampère) stopcontact. Het liefst op een eigen groep, zodat we je andere faciliteiten niet verstoren.

Bij een buitenevenement kan het voorkomen dat er geen stroomvoorziening voorhanden is. We kunnen dan onze eigen stroomgenerator inzetten om de espressomachine te voorzien van energie.

 • We werken in heel Nederland;
 • Op particuliere feesten zoals bruiloften, jubilea, familiedagen en verjaardagen;
 • Op buurtfeesten, bedrijfsfeesten zoals een opening, open dag of personeelsfeest;
 • Op festivals, conferenties en markten
 • We kunnen koffie verzorgen op binnen- en buitenlocaties;
 • Voor grote evenementen nemen wij indien nodig extra mensen mee;
 • Je kunt onze mobiele koffiebar huren voor elk evenement;
 • Naast koffie kunnen wij ook andere dranken zoals thee en (warme)chocolademelk serveren.
 • De mobiele espressobar past door zijn flexibele afmetingen, op iedere locatie zowel  binnen, als buiten
 • De minimale afmetingen van de bar zijn: 1,55 meter breed en 80 centimeter diep.
 • Aan beide zijden kan de bar uitgebreid worden met een hoger deel van 60 bij 60 centimer.
 • De breedte van de bar kan dus variaren van: 155 cm, 215 cm tot 275 cm.
 • Achter de bar is een minimale ruimte van 80 cm nodig.

Koffiekar

Als alternatief van de mobiele espressobar kunnen we ook onze mobiele Koffiekar inzetten. De koffiekar heeft de uitstraling van een ijscokar en is eveneens uitgerust met een professionele espressomachine.

Afmetingen mobiele koffiekar

 • De koffiekar is 130 cm breed en 65 cm diep.
 • Aan de koffiekar kunnen we een bijzettafel koppelen van 80 cm breed.De totale kar is dan 220 cm breed.
 • Ook achter de koffiekar is een minimale ruimte van 80 cm nodig.
 • Om de koffiekar binnen te kunnen gebruiken hebben we minimaal 95 cm brede toegangsdeuren nodig.
Onze bestelauto kan uitgerust worden met een compacte koffiebar. Deze wordt dan achterin de bus geplaats. Ook deze bar is uitgerust met een professionele twee-groeps espresso machine. Als we de achterdeuren open doen kunnen we achteruit de bus koffie serveren.

Omdat vrijwel alles in de bus zelf opgesteld staat, kunnen we ons snel verplaatsen van de ene naar de andere locatie. De koffiebus is daarom ideaal om ingezet te worden op festivals of markten. Of op evenementen waar op verschillende locaties koffie geserveerd moet worden. Denk hierbij aan sportevenementen, marathons, wandelevenementen etc.

 • Per barista is de capaciteit met één espressomachine  ongeveer 120 koppen koffie per uur.
 • Met twee barista’s achter de bar kunnen we een 200 koppen koffie per uur maken.

Sta-tafels

Wil je jouw gasten de mogelijkheid bieden aan één of meerdere sta-tafels koffie te drinken, dan kunt je deze bij ons huren.

Huisstijl

Indien je dat wenst kan de mobiele koffiebar voorzien worden van jouw huisstijl met je eigen bedrijfslogo.  Zo ben je verzekerd van een smaakmaker, een echte eyecatcher op je evenement! Ervaar zo de (promotionele) meerwaarde die Moving Coffee heeft voor je bedrijfsfeest, beurs of congres. Vraag ons naar de mogelijkheden en kosten.

Piaggio

We kunnen ook een Piagio (zo’n Italiaanse driewiel autootje)  inzetten met onze epsressomachine in plaats van of samen met de mobiele koffiebar. Vraag ons naar de mogelijkheden en eventuele extra kosten.

Ook is het mogelijk om in samenwerking met cateringbedrijven, de volledige catering van uw feest voor onze rekening te nemen. We werking hiervoor onder andere samen met Jop’s Catering voor o.a. Indische tafels en lunches. Wilt u een Italiaans buffet, dan dan is Pasta’s en zo een goede keus.