Espressobar huren

Je kunt bij ons een mobiele espressobar huren voor de lekkerste Italiaanse koffie op elke locatie. Met onze mobiele espressobar zorgt Moving Coffee voor een koffiebeleving elke locatie.  We doen dit allemaal met onze eigen apparatuur. En een professionele barista voor de bediening van onze espressomachines. Je kunt onze mobiele espressobar huren voor je evenement op elke locatie. We kunnen op elke locatie koffie bereiden, onafhankelijk van beschikbare fasciliteiten.

Mobiele espressobar

De compacte espressobar achterin onze bus is ideaal om ingezet te worden op festivals of markten. We servern dan van achter uit de bus onze koffie.

Onze mobiele espressobar is flexibel in zijn afmetingen. De kleinste maat is 1,5 meter. En de grootste is 2,8 meter. De bar kan zowel buiten als binnen opgesteld worden en past door elke deur.

Mobiele koffiekar

Onze mobiele espressokar is een unieke verschijning met zijn wielen en parasol. De koffiekar wordt voornamelijk buiten gebruikt. Maar kan prima binnen opgesteld worden. Als deuropeningen maar breed genoeg zijn (breder dan 1 meter).

Espresso apparatuur

Al onze espressobars zijn uitgerust met professionele apparatuur en van alle gemakken voorzien. Inclusief een schoonwaterreservoir, een reservoir voor de afvoer van vuilwater en een koelkast. Het enige noodzakelijke op jouw locatie is een normaal 220/230V (16 Ampère) stopcontact. Het liefst op een eigen groep, zodat we je andere faciliteiten niet verstoren.

Bij een buitenevenement kan het voorkomen dat er geen stroomvoorziening voorhanden is. We kunnen dan onze eigen stroomgenerator inzetten om de espressomachine te voorzien van energie.

Espressobar huren