Koffiebar op kerstevent

Wil je jouw kerstevent of kerstdiner dit jaar  een extra luxe dimensie en beleving geven met een mobiele koffiebar op kerstevent? Daarin kan Moving Coffee met een barista en onze mobiele koffiebar, onze Koffiekar of Koffie Eend je helpen; bij ons kun je een mobiele koffiebar huren met een barista voor een geweldige koffiebeleving. Een koffiebar op kerstevent, maakt jouw kerstevent tot een onvergetelijke beleving voor je collega’s, vrienden of familie.

Koffiebar op elke locatie

Het maakt ons niet uit of je een kerstevent thuis, op je werk of op een  sfeervolle externe locatie organiseert. Moving Coffee kan altijd en op elke locatie een koffiebeleving toevoegen aan je evenement. Overal voorzien we je gasten van luxe Italiaanse koffie, speciale lekkere winterkoffie’s en warme chocolademelk.

Winterkoffie

Speciaal voor de donkere koude dagen in de winter serveren we luxe winter koffie, koffie met likeur en slagroom. Samen met een kaasplankje of lekkere bonbons is dat een gezellige en smaakvolle afsluiting van een geweldig kerstdiner.


Check je datum

  Je naam*

  Je e-mail*

  Datum eerste Keus*

  Datum tweede Keus*

  Ik heb interesse in:

  Koffie op locatieWorkshopProeverijFreelance BaristaHele dagDagdeel

  koffiebar kerstevent