Koffiebeleving

Tijdens je evenement kunnen jouw gasten bij onze sfeervolle mobiele koffiebar zelf koffie komen halen. Ze kunnen kiezen uit verschillende varianten van Italiaanse kwaliteit. Bij de bar beleven ze het bereiden van hun verse kopje koffie direct mee.

Eigenzinnige koffie

Moving Coffee houdt van eigenzinnige koffie. Koffie die je beweegt en roert als je het proeft. We zetten koffie op de originele Italiaanse manier met een espressomachine. We houden van een volle en stevige koffie waarvan we verschillende koffie varianten  maken, met een espresso als basis.

Als je dat wilt kunnen we je gasten uit twee of drie verschillende soorten koffie (eventueel uit verschillende landen) laten kiezen.

We werken met verse koffiebonen die we op locatie malen, elke koffiesoort in zijn eigen bonenmaler. Elke keer malen we precies genoeg bonen voor het aantal kopjes koffie die op dat moment gezet moet worden, “grinding on demand” zoals we dat noemen.  Zo is elk kopje koffie dat gezet wordt uiterst vers, wat zorgt voor een optimale koffiebeleving.
Standaard gebruiken we picardie-glazen om de koffie in te serveren. De afmetingen van de glazen zijn afgestemd op de koffievariant die besteld wordt.

We kunnen ook gebruik  maken van servies met kop en schotels. Ook hierbij stemmen wel elk kopje af op de juiste koffievariant.

Zo geven we elk evenement de uitstraling die jij wenst, luxe of vlot en met de professionaliteit die bij jouw  past.

Voor buitenevenementen, zoals festivals en markten, kiezen we vrijwel altijd voor milieuvriendelijke kartonnen bekers. mar dat kan natuurlijk ook op jouw binne-evenement. Ook met bekers maken we gebruik van verschillende afmetingen, de gebruikte beker past bij de geserveerde koffievariant.
Koffievarianten die we standaard op elk evenement kunnen serveren zijn:

  • Espresso (doppia o singola)
  • Espresso Macchiato
  • Cortado
  • Caffè Lungo / Americano
  • Cappuccino
  • Latte Macchiato
  • Caffè Latte
  • Flat White
Wil je nog meer karakter geven aan de koffiebeleving op je evenement dan bieden we de mogelijkheid om het aantal varianten uit te breiden met Coffee Specialties en het gebruik van likeur (al dan niet met alcohol). Neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden.

koffiebelevingmobiele espressobar