Koffiekar huren

Je kunt bij ons onze unieke koffiekar huren voor de lekkerste Italiaanse koffie op elke locatie. Met onze koffiekar zorgt Moving Coffee voor een echte koffiebeleving op elke locatie.  We doen dit met professionele apparatuur en een professionele barista voor de bediening van onze espressomachines. Elk van onze mobiele koffie concepten is te huur voor jouw event. We kunnen op elke locatie koffie bereiden, onafhankelijk van beschikbare faciliteiten.

Onze KoffieKar

Je kunt dus bij ons een koffiekar huren voor verse koffie op jouw evenement. Deze koffiekar is een unieke verschijning met zijn wielen en parasol. De koffiekar wordt voornamelijk buiten gebruikt. Maar hij kan ook prima binnen opgesteld worden. Hiervoor moeten deuropeningen in elk geval 93 cm breed zijn.

Espresso apparatuur

Net als al onze mobiele opstellingen is ook onze koffiekar uitgerust met professionele espresso apparatuur en van alle gemakken voorzien. Inclusief een schoonwaterreservoir en een reservoir voor de afvoer van vuil water. Het enige noodzakelijke op jouw locatie is een normaal 220/230V (16 Ampère) stopcontact. Het liefst op een eigen groep, zodat we je andere faciliteiten niet verstoren.

Generator huren

Bij een buitenevenement kan het voorkomen dat er geen stroomvoorziening voorhanden is. We kunnen dan een stroomgenerator (4,5 KVA) inzetten om de espressomachine en overige apparatuur te voorzien van energie.