Koffieworkshop bij Golf4All Harderwijk

Albert KunnenNieuws

Koffieworkshop bij Golf4All Harderwijk

Sinds juni biedt Moving Coffee een koffieworkshop bij GOLF4ALL Harderwijk aan. Op de golfbaan van GOLF 4 ALL in Harderwijk is veel meer te doen dan alleen golfen en leren golfen. Inmiddels behoren Footgolf en Flinggolf (werpgolf) ook tot het assortiment. Daarnaast organiseert GOLF 4 ALL de meest uiteenlopende type uitjes al dan niet in combinatie met golf en/of een golfclinic.

Naast een koffieworkshop van Moving Coffee kun je daarbij ook denken aan sloepvaren, helikoptervliegen, in een Lelijk Eendje of op een Solex rijden, etc. De activiteiten en groepsuitjes zijn geschikt voor elke groepsgrootte. Op de website van GOLF 4 ALL kun je hier meer over lezen: golf4all-harderwijk.nl.

De hier genoemde evenementen organiseren zij graag voor je, al dan niet in combinatie met een lunch en/of diner. Er zijn veel verschillende combinaties mogelijk.

VERGADEREN / ZAKELIJKE BIJEENKOMST

GOLF 4 ALL is een perfecte locatie voor het houden van een vergadering of zakelijke bijeenkomst. Zij bieden verschillende vergaderarrangementen aan die uitstekend gecombineerd kunnen worden met een actief gedeelte op de golfbaan.

Voor groepen en bedrijven hebben zij verschillende arrangementen variërend van een eenvoudig programma tot een uitgebreid arrangement met diverse onderdelen en een diner ter afsluiting. Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Voor groepen vanaf 10 personen stellen zij dan ook graag een compleet programma op maat samen.