Koffieworkshop

Moving Coffee organiseert graag een koffieworkshop voor je met je collega’s, afdeling, projectteam of jouw klanten. Als je iets speciaals wilt doen, een leuke barista workshop van Moving Coffee zal zeker aanslaan en is een unieke ontspannen activiteit.

Italiaanse koffieworkshop

Tijdens de Italiaanse koffieworkshop of barista workshop kunnen de deelnemers verschillende koffies proeven. Ze krijgen ook zelf de mogelijkheid om met een bonenmaler en de espressomachine te werken. Zo gaan ze ervaren wat het is om zelf als een heuse Barista een echte Italiaanse espresso en cappuccino te maken.

De workshops zijn naar eigen smaak in te vullen met verschillende onderdelen en zijn mogelijk voor groepen tot plus minus 12 personen. De kosten voor een workshop zijn afhankelijk van de grootte van de groep en je eigen wensen. De workshop duurt ongeveer 2 uur

Op elke locatie

De workshop kan op jouw locatie gegeven worden of op vrijwel elke locatie die je zelf kiest. Met onze mobiele koffiebar hebben we de mogelijkheid om overal een workshop te geven.