Mobiele espressobar

Moving Coffeee heeft een Barista service met de movingcoffeebar, een mobiele espressobar  voor kwaliteitskoffie op uw locatie, ook in Amsterdam. Moving Coffee staat voor een echte koffiebeleving in koffiecatering.

Mobiele koffiebar

http://movingcoffee.nl/koffie-op-locatie/

mobiele espressobar

koffie op lokatie met de mobiele espressobar

Mobiele koffiekar

MovingCoffeee heeft een Baristaservice  voor koffie op locatie. MovingCoffee staat voor een echte koffiebeleving in koffiecatering. Voor u als koffieliefhebber kan MovingCoffee een speciale barista workshop verzorgen, op uw werk, op school, bedrijfsfeestje of gewoon met uw vrienden of familie thuis.

Mobiele espressobar huren

Je kunt bij ons een mobiele espressobar huren voor de lekkerste Italiaanse koffie op elke locatie. Met onze espressobar of onze koffiekar zorgt Moving Coffee voor een koffiebeleving elke locatie.  We doen dit met eigen apparatuur en een professionele barista voor de bediening van onze professionele espressomachines. Je kunt onze mobiele espressobar huren voor je evenement, zodat we op elke locatie koffie bereiden, onafhankelijk van beschikbare fasciliteiten.

Mobiele espressobar

De compacte espressobar achterin onze bus is ideaal om ingezet te worden op festivals of markten, waar vanuit de bus geserveerd kan worden.

Onze grote mobiele espressobar is flexibel in zijn afmetingen van 1,5 meter breed tot 2,8 meter. De bar kan zowel buiten als binnen opgesteld worden en past door elke deur. En is zo geschikt voor elke locatie, zowel binnen als buiten.

Mobiele espressokar

Onze mobiele espressokar is een unieke verschijning met zijn wielen en parasol. De espressokar wordt voornamelijk buiten gebruikt, maar kan prima binnen opgesteld worden als deuropeningen breder zijn dan 1 meter.

Espresso apparatuur

Al onze mobiele opstellingen zijn uitgerust met professionele apparatuur en verder van alle gemakken voorzien. Inclusief een schoonwaterreservoir, een reservoir voor de afvoer van vuilwater en een koelkast. Het enige noodzakelijke op jouw locatie is een normaal 220/230V (16 Ampère) stopcontact, het liefst op een eigen groep, zodat we je andere faciliteiten niet verstoren.

https://www.koffieoplocatie.nl