Mobiele koffiebar

Je kunt bij ons een mobiele koffiebar huren voor de lekkerste Italiaanse koffie op elke locatie. Met onze mobiele koffiebar zorgt Moving Coffee voor een koffiebeleving op elke locatie.  We doen dit met eigen apparatuur en een professionele barista voor de bediening van onze espressomachines. Elk van onze mobiele koffie concepten is te huur voor jouw event. We kunnen op elke locatie koffie bereiden, onafhankelijk van beschikbare faciliteiten.

Onze houten koffiebar is flexibel

Wil je onze houten koffiebar huren voor een grote of kleine ruimte? Onze bar is flexibel in zijn afmetingen varierend van 1,5 meter  tot 2,8 meter breed. De bar kan zowel buiten als binnen opgesteld worden en past door elke deur en in elke lift.

Mobiele koffiebar

We hebben ook een strakke moderne mobiele koffiebar. Ook deze bar is flexibel in zijn afmetingen variërend van 0,9 meter  tot 2 meter breed. Door zijn grijze bekleding heeft het een strak uiterlijk.

Espresso apparatuur

De mobiele koffiebar is uitgerust met professionele espresso apparatuur en is van alle gemakken voorzien. Inclusief een schoonwaterreservoir, een reservoir voor de afvoer van vuil water en een koelkast. Het enige noodzakelijke op jouw locatie is een normaal 220/230V (16 Ampère) stopcontact. Het liefst op een eigen groep, zodat we je andere faciliteiten niet verstoren.

Generator huren

Bij een buitenevenement kan het voorkomen dat er geen stroomvoorziening voorhanden is. We kunnen dan een stroomgenerator (4,5 KVA) inzetten om de espressomachine en overige apparatuur te voorzien van energie.