Moving Coffee is verhuisd

Albert KunnenNieuws

Moving Coffee is verhuisd

 

Moving Coffee in verhuisd en blijft zo in beweging. Tot nu toe werkten we vanuit ons huis en onze garage. Met de komst van onze Koffie Eend was onze garage al te klein en hadden we een externe opslag gehuurd om de Eend te stallen. 
Vanaf 1 maart werken we vanuit onze nieuwe locatie. Een huis met bedrijfsruimte in Zeewolde op het bedrijven terrein ‘Schepenveld’ in de wijk ‘Vestingveld’ in Zeewolde. De bedrijfsruimte is groot genoeg voor Moving Coffee en gaat ook onderdak bieden aan samenwerkende bedrijven. De grote ruimte biedt voldoende mogelijkheden voor nieuwe initiatieven.

Bedrijfsruimte aan huis

De bedrijfsruimte is direct naast en aan het woonhuis gekoppeld. Als straks de verbouwing van het woonhuis klaar is wonnen we direct naast onze bedrijfsruimte. Dat is een belangrijke reden waarom Moving Coffee is verhuisd. het wonen bij de bedrijfsruimte geeft veel gemak en biedt meer mogelijkheden voor het onderhoud van de machines en de Koffie Eend. En verder natuurlijk de ruimte om de evenementen in alle rust voor te bereiden.

Nieuwe evenement 2018

Dit jaar zijn we natuurijk weer te vinden op een heel aantal evenementen waar we vorig jaar ook waren. Zoals de Pinkster conferentie in Biddinghuizen, de New Wine conferentie, dit jaar in het mooie Brabantse land en twee dagen Rook & Roll in Harderwijk. Er staan ook een heel aantal voor ons nieuwe evenementen op stapel, zoals de Hippie markt in Lelystad in juni en het Strandheem Festival tijdens het Hemelvaart weekend. We hebben er weer zin in dit jaar en hopen jullie weer te ontmoeten op één van de vele gelegenheden waar we fantastische koffie voor je gaan maken.