Moving Espresso Roma koffiebonen

Albert KunnenNieuws

MovingCoffee heeft haar eigen koffiebonen, de Moving Espresso Roma. We verkopen vers gebrande bonen van een kleine koffiebranderij uit Limburg, die gespecialiseerd is in speciale koffie soorten en zelf koffie importeert van koffieboeren die ze persoonlijk kennen en regelmatig bezoeken.

Moving Espresso RomaWe hebben gekozen voor een Espresso Melange, wat inhoud dat bonen uit verschillende landen en streken samengevoegd worden om een geweldige en unieke smaak samen te stellen. De Espresso Roma is Stevig en vol van smaak met chocoladetonen in de nasmaak. De Espresso Roma is een pittige melange bestaande uit 100% Arabica bonen. De melange is bewust een beetje pittig gemaakt (zonder bitter te worden), daarom noemen we het een Espresso melange.

De bonen doen het goed om er een Espresso van te maken. Met name door de chocolade achtige afdronk, zijn ze ook geweldig om te gebruiken voor Cappuccino en Latte.

We verkopen de bonen in zakjes van 250 gram, zowel aan de mobiele koffiebar als op bestelling. Verzenden door het hele land per post is mogelijk, maar is eerlijk gezegd per zakje wat te duur. Omdat een zakje van 250 gram bonen niet door de brievenbus past, wordt het pakketpost en dat kost minimaal € 6,75 (en dat is meer dan de 250 gram bonen kosten!)

De Espresso Roma melange is samengesteld uit bonen van verschillende landen uit Zuid-Amerika en Afrika:

  • Guatemala: Zonder meer een van de betere koffieproducerende landen uit Centraal Amerika. Een deel Guatemala geeft de espresso Roma zijn stevige  en mooie karakter.
  • Brazilië: Ook de espresso Roma heeft zoete  en chocolade tonen nodig uit Brazilië.
  • Colombia: De knallende chocoladebom uit Colombia doet wonderen in de espresso Roma.
  • Ethiopië: Bonen uit Sidamo zorgen voor frisse lichtigheid in de Espresso melange.

We  verkopen de Moving Espresso Roma bonen in zakjes van 250 gram voor € 6,50.

Met vriendelijke groet,

Albert Kunnen
Moving Coffee

Vuurvlinder 3

3892 GC Zeewolde

Espresso Roma
Moving Espresso Roma
labelroma