MovingCoffee laat je koffie beleven

Albert KunnenNieuws

moving coffee

Persbericht uit Zeewolde Actueel van week 47

Steeds meer mensen weten een goede kop koffie waarderen. Maar om die te maken komt meer bij kijken dan je denkt. Albert Kunnen van MovingCoffee kan daar alles over vertellen. Als barista heeft hij zich toegelegd op het professioneel bereiden van een goede en vooral constante kwaliteit koffie. Met zijn passie voor het populaire, aromatische volksdrankje wil hij mensen koffie laten beleven. “Dat doe ik doe door te werken met verse en eerlijke koffie, zodat het een kopje koffie wordt die je beweegt en roert als je het proeft!”, vertelt hij.

Koffie is al tien jaar een grote hobby van Albert. Begonnen met een klein espressoapparaat is een groot deel van zijn keukenaanrecht inmiddels gevuld met een reeks aan koffieverwante apparaten, van diverse typen bonenmalers tot een indrukwekkende espressomachine. Met zijn bedrijf MovingCoffee wil Albert zijn hobby professioneel gaan ontwikkelen. Hiervoor heeft hij een verrijdbare koffiebar gefabriceerd, met een passende fairtrade uitstraling, waarmee de Zeewoldense barista is in te huren om tijdens een evenement of feest, zowel zakelijk als privé, een perfecte kop koffie te verzorgen. Dat kan hij vrijwel op iedere locatie doen, want de koffiebar is volledig onafhankelijk van beschikbare voorzieningen en kan in grootte aangepast worden aan de situatie. De koffie die Albert maakt is eigenzinnig, met een rijke Italiaanse smaak. “Daar hebben de mensen ook de meeste associatie bij en wordt het meest gewaardeerd. Maar het is ook leuk om smaken te variëren”, vertelt Albert, voor wie het een uitdaging is om elke koffiesoort te laten proeven zoals die bedoeld is.

Zelf ervaren hoe het is en hoe het werkt om met een professionele espressomachine een goede kop koffie te maken kan ook. MovingCoffee biedt hiervoor workshops aan. De workshops worden op maat aangeboden en zijn geschikt voor diverse gelegenheden, zoals een bedrijfsfeest, familiedag of gewoon thuis met familie en vrienden. “Het is een hele leuke en gezellige manier om, door te proeven en te ervaren, meer te weten te komen over koffie”, licht Albert toe. De deelnemers gaan onder meer zelf aan de slag met het malen van koffie, het maken van espresso’s en melk opschuimen voor de cappuccino.  Voor meer info: www.movingcoffee.nl, tel. 06-34197908, albert@movingcoffee.nl

Klik op deze link om naar het artikel te gaan: Artikel Zeewolde Actueel