MovingCoffee op donderdag bij Meet & Discover Amersfoort

Albert KunnenNieuws

Beste vrienden, bekenden en boekers van Meet & Discover!

We zijn inmiddels twee maanden eigenaar van de stationslocatie en het stof begint neer te dalen. We hebben onze weg en draai gevonden. Betekent niet dat we achterover gaan leunen, in tegendeel, we zitten vol plannen voor onze beide locaties! Wordt vervolgd!

Voor nu willen we even terugkijken en klein beetje vooruitkijken. Inmiddels zijn we een aantal weken op weg in het nieuwe jaar en komt alles weer goed op stoom! De worklounges van onze locaties zitten weer goed gevuld met ZP’ers van diverse pluimage. Er wordt hard gewerkt, soms samen, soms alleen, maar elke dag wordt er volop kennis gedeeld! Vaak onder het genot van een kop koffie (op donderdagen van onze huisbarista Albert van MovingCoffee.nl) of tijdens de lunch.

Seats2Meet

 

 

 

 

 

 

 

Om dat kennisdelen te faciliteren en stimuleren organiseren we zo af en toe een Host2transformsessie voor de lunch. Een energizer die helpt om op een creatieve manier kennis te delen. Netwerken wordt zo nog leuker!

Ook de meetingspaces worden weer goed gebruikt. Kortom, leven genoeg op onze locaties, het sociaal kapitaal stroomt lekker en toevallige relevante ontmoetingen zijn niet van de lucht! En dat is waar wij het als team van Meet & Discover!/ Seats2meet.com Amersfoort voor doen en waar we ontzettend blij van worden: verbindingen tussen onze bezoekers zodat we elkaar verder kunnen helpen!

Inspiratie
Verder bieden wij ons netwerk graag regelmatig een portie inspiratie! Op beide locaties staan diverse interessante events, trainingen en workshops gepland. Via de eventsoftware van Seats2meet.com vind je alle events op een rij!

A.s. maandag staat er in ieder geval weer een ZZP Connect op de planning. Met twee interessante workshops en een afsluitende netwerkborrel. Een workshop gaat over van ‘Van 101 ideeen naar een succesvolle businesscase’ en een workshop ‘Beter presenteren’. Beide starten om 16.00 uur. Na afloop een borrel met een Croqqer klussenveiling. Meer informatie, klik hier.

Tot snel ziens!

Met gastvrije groeten,

Elise de Bres
Tianne van Woudenberg

Klik hier voor de hele nieuwsbrief van Meet &Discover Amersfoort