OnsDarp Paaspakket

Albert KunnenNieuws

Nieuw!

Superleuk voor de paasdagen of een geweldig cadeau om weg te geven.

Reserveer of bestel nu het OnsDarp Paaspakket! Vul onderstaand formulier in.

Paaspakket klein

Kleine wikkelkoek, twee ‘OnsDarp’ mokken (Taatje & Nennetje) en 250 gram top kwaliteit vers gebrande koffiebonen (Espresso Roma) – Prijs € 26,95

Paaspakket groot

Grote wikkelkoek, twee ‘OnsDarp’ mokken (Taatje & Nennetje) en 500 gram top kwaliteit vers gebrande koffiebonen (Espresso Roma) – Prijs € 35,95

onsdap paaspakket

Geniet tijdens de feestdagen van de exclusieve smaak van de Wikkelkoek met een kop verse koffie uit unieke Huizer mokken.
De wikkelkoek is een fantastisch  feestbrood dat door Bakkerij Kruijmer in Huizen al meer dan 50 jaar als enige in Nederland gemaakt wordt.  De oorsprong van de Wikkelkoek ligt in Duitsland in de regio van Hamburg en Bremen. Het was een plaatselijk gebruik dat de huisvrouwen met de feestdagen (o.a. Weihnachten) een Wikkelkoek maakten en bij de bakker lieten afbakken, maar natuurlijk maakte de bakker ze ook zelf.
Bakkerij Kruijmer was van het begin overtuigd van de exclusieve smaak en kwaliteit van dit product en ging deze daarom toen ook zelf maken in de bakkerij in Huizen. Omdat de oorspronkelijke Wikkelkoek een zeer intensief stukje handwerk was, werd er geen reclame voor gemaakt en vond de Wikkelkoek haar weg naar een beperkte klantenkring.
Door verdere ontwikkeling van de Wikkelkoek in onze eigen bakkerij, was vooral de komst van de uitrolmachine daarbij belangrijk. Daardoor werd de productie in grote aantallen economisch haalbaar, waarbij echter het ambachtelijke karakter: de smaak en de kwaliteit van de Wikkelkoek onveranderd hoog bleef.