over Moving Coffee

Over Ons

Even over Moving Coffee: Moving Coffee is Albert en Alida Kunnen. Wij zijn koffieliefhebbers en houden van een lekkere kop koffie, het liefst espresso koffie. Wat jaren geleden thuis begon op een kleine Rancilio espresso machine is uitgegroeid een passie voor koffie waar we iedereen in willen laten delen. Zo is onze voorliefde voor lekkere koffie via een hobby uitgegroeid tot een passie voor koffie van waaruit we ons bedrijf “Moving Coffee” runnen. We genieten van de koffie en de mensen waarvoor we koffie bereiden.

Over Moving Coffee

Met Moving Coffee brengen we koffie naar elke locatie waar mensen willen genieten van een lekkere kop koffie. Dat kan een intiem verjaardagsfeest zijn, maar ook een groot festival. En alles wat daar tussen in zit. We zijn overal voor te vinden en veel “on the move” met onze koffie gear.

Als het over Moving Coffee gaat, zul je vaak Albert tegenkomen. Hij heeft het tot zijn doel gemaakt om op zoveel mogelijk locaties en gelegenheden koffie te bereiden.  Alida staat als het even kan ook achter de machine, ze is vooral graag op pad met onze Koffie Eend of Koffie Kuiken.

Verantwoord Ondernemen

Naast dat we bovenal lekkere koffie willen maken, vinden we het ook belangrijk om verantwoorde koffie te maken. We vinden koffie verantwoord als we de koffieboeren er zoveel mogelijk mee helpen en we zoveel mogelijk het milieu sparen. Lees meer over hoe we dat doen op onze pagina verantwoord ondernemen.

Over Moving Coffee

Albert Kunnen


Over Moving Coffee

Alida Kunnen