Kindercentrum Wereldkids

A.J. Kunnen Bedrijfsopening1 Comment

kindercentrum wereldkids
Kindercentrum Wereldkids Kindercentrum Wereldkids opende op 3 april een nieuwe vestiging in Amsterdam aan de Overtoom, tegen het Vondelpark aan. Om de ouders en medewerkers te verrassen wilde de organisatie een mobiele koffiebar huren. Moving Coffee was aanwezig met de koffiekar om verse koffie te maken. Zoek in portfolio naar eventsBedrijfsfeest Bedrijfsopening Beurs Bruiloft Event Portfolio Festivals en Conferenties Markten ... Read More

Tuin & Dierenspeciaalzaak De Molen

Albert Kunnen Bedrijfsopening, TuinfeestLeave a Comment

Tuin & Dierenspeciaalzaak De Molen
Tuin & Dierenspeciaalzaak De Molen Tuin & Dierenspeciaalzaak De Molen in Putten is door de nieuwe eigenaren geheel vernieuwd. Op 1 juli kon het publiek, vrienden en familie de nieuwe winkel bekijken tijdens de (her)opening. De hele dag was de winkel en de aangerenzende molen Het Hert geopend voor publiek. Moving Coffee verzorgde de koffie voro bezoekers en genodigden. BBQ ... Read More

Van Dijk Afbouw

Albert Kunnen Bedrijfsfeest, Bedrijfsopening1 Comment

Van Dijk Afbouw Op 12 mei opende Van Dijk Afbouw in Amsterdam officieel haar nieuwe pand aan de Oderweg in Amsterdam. Een groot feest voro vrienden, familie en relaties van Van Dijk. Naast andere foodtrucks voor lekkere hamburgers, drank en ijs, was de Koffie Eend van Moving Coffee uitgenodigd om de koffie te verzorgen voor alle gasten. na een knallende ... Read More

Sherpa Steunpunt21

Albert Kunnen Bedrijfsfeest, BedrijfsopeningLeave a Comment

Sherpa Steunpunt21

Op 1 december 2016 opende Sherpa het derde steunpunt voor mensen met een lichte verstandelijke beperking, Sherpa Steunpunt21. Na maanden van voorbereiding en weken van hard werken, schilderen en verbouwen, was het op 1 december zo ver dat het nieuwe steunpunt aan iedereen gepresenteerd werd. Moving Coffee bereidde voor iedereen heerlijke espresso, cappuccino en latte macchiato.

Wijngoed Wilgenhorst

Albert Kunnen Bedrijfsfeest, BedrijfsopeningLeave a Comment

Wijngoed Wilgenhorst

Zaterdag 25 en zondag 26 juni was de opening van de Wijngaard ‘Wijngoed Wilgenhorst’ in Zeewolde. Op Zaterdagavond werden vrienden, familie en bekenden op het wijngoed in een tent, getrakteerd op een geweldig diner. Pasta en Zo verzorgde het eten en Moving Coffee was met zijn mobiele koffiebar aanwezig om de gasten na het eten van een geweldige koffie te voorzien.

FlevoCafé

Albert Kunnen Bedrijfsopening, Workshop & trainingLeave a Comment

FlevoCafé

Bij FlevoCafe drinken willen ze niet niet zomaar koffie of thee serveren. Ze gaan voor eerlijke en pure producten. Moving Coffee leverde de espresso machine

Espressomachine bij Jillicious Goods

Albert Kunnen Bedrijfsopening, Workshop & trainingLeave a Comment

Espressomachine bij Jillicious Goods

In februari opende Jillicious in Amersfoort aan de Slijkpoortsteeg haar deuren, Moving Coffee leverde en installeerde de espressomachine bij Jillicious Goods en trainde Barista Arjan.

Appelkruimel Fris Amsterdam

Albert Kunnen Bedrijfsfeest, BedrijfsopeningLeave a Comment

Appelkruimel Fris Amsterdam

Op 30 januari was in Galery Vriend van Bavink aan de Westerkade in Amsterdam de launchparty van het nieuwe duurzame kledingmerk Appelkruimel Fris Amsterdam. Onder het genot van een hapje en een drankje werd het merk gelanceerd. Moving Coffee was aanwezig om de gasten en modefans van verse koffie te voorzien.

Van der Knaap Zeewolde

Albert Kunnen Bedrijfsfeest, Bedrijfsopening, Open dagen1 Comment

Autodedrijf Van der Knaap Zeewolde is verhuisd naar een nieuw pand aan de Eenspan 41 in Zeewolde. Op 14 maart was de opening. Van 14.00 tot 17.00 uur was iedereen welkom om het nieuwe pand te bekijken en Erik te feliciteren met deze mijlpaal. MovingCoffee verzorgde de koffie voor alle gasten.

Book-Inn Zeewolde

Albert Kunnen Bedrijfsfeest, Bedrijfsopening, Open dagenLeave a Comment

Wokshop

Op zaterdag 7 maart 2015 bestond de Book-Inn Zeewolde 12 1/2 jaar en dat werd gevierd met diverse feestelijkheden en de hele dag verse koffie van Moving Koffie.