Koffieproeverij in het Gooi

A.J. Kunnen ProeverijLeave a Comment

Koffieproeverij in het Gooi

Eind december was Moving Coffee in Huizen voor een Koffieproeverij in het Gooi. Bij Vergaderen in het Gooi aan de Naarderstraat vlak naast het landgoed De Limieten in Huizen, werd een kerstlunch opgeleukt door een koffieproeverij.

International Food Fair

Albert Kunnen Markten en braderieen, ProeverijLeave a Comment

International Food Fair

Elke maand de derde donderdag van de maand van 16.00 tot 21.00 uur.
Landen die vertegenwoordigd waren op de internationl food fair onder andere de US, Frankrijk, Singapore, Turkije, Zuid Afrika en Italie. De laatste zowel met geweldige gerechten als met fantastische koffie, vers bereid met de mobiele koffiekar van Moving Coffee.

World press photo Amsterdam

Albert Kunnen Bedrijfsfeest, Proeverij1 Comment

World Press Photo

Om een medewerker die afscheid nam te verassen organiseerde Moving Coffee in samenwerking met James Hopkins een Slow Coffee proeverij voor World Press Photo Amsterdam.

Cuisine Culinaire Almere

A.J. Kunnen Bedrijfsfeest, Markten en braderieen, Proeverij1 Comment

Cuisine Culinaire Almere

Op zaterdagmiddag 29 augustus werd de locatie van Cuisine Culinaire Almere omgetoverd in een culinaire markt ter ere van het tienjarig bestaan van de Cuisine Culinaire afdeling Almere. De meest uiteenlopende producten waaronder chocolade, ijs, olijven en natuurlijk koffie van Moving Coffee.

Z tot Z tocht Zeewolde

Albert Kunnen Proeverij, Sport evenement

Z tot Z tocht Zeewolde

Op de medewerkersavond van de Z tot Z tocht Zeewolde verzorgde Moving Coffee een koffieproeverij in De Verbeelding in Zeewolde op 27 november 2014.