Barista workshop Healthy Fest

Albert Kunnen Festivals en Conferenties, Sport evenement, Workshop & trainingLeave a Comment

Barista Workshop Healthy Fest
Barista workshop Healthy Fest Ook in 2017 was Moving Coffee weer van de partij voor een Barista workshop Healthy Fest. Healthy Fest is hét jaarlijkse festival dat je gezonde energie geeft met veel verschillende programma onderdelen zoals Sport, Food en Fun&Friends. Food programma Als onderdeeelvan het food programma  was Moving Cofee weer ingehuurd om barista workshops te geven. Het food ... Read More

Out of the Box Congrestival

Albert Kunnen Festivals en Conferenties, Workshop & trainingLeave a Comment

Out of the box congrestival
Out of the Box Congrestival Op dinsdag 31 januari 2017 stonden we op het Out of the Box Congrestival bij Meet & Discover aan de stadsring in Amersfoort. Het congrestival was een knallende opening van het nieuwe jaar met fantastische mensen. Op een  locatie die bruist van de energie en met prikkelende out of the box workshops. CONGRESTIVAL Geen PowerPoint ... Read More

Barista workshop voor de Personeelsvereniging Belastingdienst

Albert Kunnen Bedrijfsfeest, Workshop & trainingLeave a Comment

Belastingdienst
Barista workshop voor de Personeelsvereniging Belastingdienst 11 januari gaf Moving Coffee een Barista workshop voor de Personeelsvereniging Belastingdienst, de personeelsvereniging Uit Je Bol. De workshop vond plaats in Almere voor 12 personeelsleden van de belastingdienst. Zoek in portfolio naar eventsBedrijfsfeest Bedrijfsopening Beurs Bruiloft Event Portfolio Festivals en Conferenties Markten en braderieen Open dagen Proeverij Sport evenement Tuinfeest Verjaardag Workshop & ... Read More

Barista Workshop gemeente Strijen

A.J. Kunnen Bedrijfsfeest, Workshop & trainingLeave a Comment

Barista workshop Gemeente Strijen

Tijdens het eindejaars evenement van de Gemeente Strijen gaf Moving Coffee een aantal Barista Workshops. Op 23 december sloot gemeente Strijen het jaar feestelijk af met een eindejaar evenement voor alle medewerkers. Aan het einde van de middag begon de kerstborrel, waarna de medewerkers om 18.00 uur gezamenlijk konden genieten van een buffet.

Healthy Fest Center Parcs De Eemhof

Albert Kunnen Festivals en Conferenties, Sport evenement, Workshop & trainingLeave a Comment

Healthy Fest Center Parcs De Eemhof

Op 5 juni gaf Moving Coffee de Barista workshop op Healthy Fest Center Parcs de Eemhof in Zeewolde. Tijdens de Barista workshop van Moving Coffee leerden de deelnemers alles over koffie en hoe je je eigen epsresso en cappuccino perfect kan maken.

FlevoCafé

Albert Kunnen Bedrijfsopening, Workshop & trainingLeave a Comment

FlevoCafé

Bij FlevoCafe drinken willen ze niet niet zomaar koffie of thee serveren. Ze gaan voor eerlijke en pure producten. Moving Coffee leverde de espresso machine

S2M Monday Meetup

Albert Kunnen Workshop & trainingLeave a Comment

S2M Monday Meetup

18 april locatie Amersfoort op S2M Monday Meetup geeft Moving Coffee een bijzondere workshop waarbij je zelf super lekkere koffie kunt leren maken!

Espressomachine bij Jillicious Goods

Albert Kunnen Bedrijfsopening, Workshop & trainingLeave a Comment

Espressomachine bij Jillicious Goods

In februari opende Jillicious in Amersfoort aan de Slijkpoortsteeg haar deuren, Moving Coffee leverde en installeerde de espressomachine bij Jillicious Goods en trainde Barista Arjan.

Zuid Inspireert Rotterdam

Albert Kunnen Bedrijfsfeest, Workshop & trainingLeave a Comment

Zuid Inspireert Rotterdam

Tijdens Zuid Inspireert Rotterdam presenteerden 140 studenten van Hogeschool Rotterdam hun ideeen om iets te betekenen voor Rotterdam Zuid. Moving Coffee was uitgenodigd om koffie workshops te geven en bezoekers van een fantastisch kopje koffie te voorzien.

Koffie Workshop Lingecollege

Albert Kunnen Bedrijfsfeest, Workshop & training

Koffie Workshop Lingecollege

19 november organisserde het Lingecollege in Tiel een lerarendag. Er werden workshops en allerlei sportieve activiteiten georganiseerd. Moving Coffee werd ingevlogen om een Koffie Workshop te geven voor de medewerkers van het Lingecollege.