Sherpa Kerstevent

A.J. Kunnen BedrijfsfeestLeave a Comment

Sherpa Kerstevent
Sherpa Kerstevent Half december was het weer tijd voor het jaarlijkse Sherpa Kerstevent. Het event voor de medewerkers van Stichting Sherpa in Baarn om onder het genot van een hapje en een drankje hun kerstpakket op te halen. Bewoners Naast dat de catering verzorgd wordt door verschillende partijen hebben ook de bewoners van Sherpa een belangrijk aandeel in het event. Ze ... Read More

Sherpa Kerstfeest

Albert Kunnen BedrijfsfeestLeave a Comment

Sherpa Kerstfeest

Ook dit jaar waren we weer (alweer voor de derde keer) aanwezig op het Sherpa Kerstfeest! Een geweldig feest in feesttent voor alle medewerkers en bewoners van Sherpa. Gezellig samen kestfeest vieren onder het genot van een hapje, drankje en een verse kop koffie van Moving Coffee.

Sherpa Steunpunt21

Albert Kunnen Bedrijfsfeest, BedrijfsopeningLeave a Comment

Sherpa Steunpunt21

Op 1 december 2016 opende Sherpa het derde steunpunt voor mensen met een lichte verstandelijke beperking, Sherpa Steunpunt21. Na maanden van voorbereiding en weken van hard werken, schilderen en verbouwen, was het op 1 december zo ver dat het nieuwe steunpunt aan iedereen gepresenteerd werd. Moving Coffee bereidde voor iedereen heerlijke espresso, cappuccino en latte macchiato.