Havenfestival Almere

Albert Kunnen Festivals en ConferentiesLeave a Comment

havenfestival almere
Havenfestival Almere Het eerste weekend van september was het weer feest in de sfeervolle havenkom van Almere Haven, met het Havenfestival Almere. Het was alweer de 16e keer dat het Havenfestival Almere plaats vond. Het centrum van Almere Haven bruiste van gezelligheid van vrijdag 2 tot en met zondag 4 september. Bezoekers genoten van het havenkomconcert op zaterdagavond, de brocante ... Read More

Festival Zoet

Albert Kunnen Festivals en ConferentiesLeave a Comment

Festival zoet

Op het Festival der Zoete Verleidingen vind je allerlei lekkere zoete lekkernijen. Het festival Zoet werd gehouden van 4 t/m 6 augustus in Sleen. Een gezellgi festival op het erf van de boerderij van Brownies per Post. Kruip-door-sluip-door langs de meidoornhagen, het kippenhok, door de boomgaard. Zo was er ook een barista workshop van Moving Coffee om alles te leren over koffie en zelf een echte barista te worden!

Boom Inn en zomerbraderie Putten

Albert Kunnen Festivals en Conferenties, Markten en braderieenLeave a Comment

Boom Inn en zomerbraderie Putten
Boom Inn en zomerbraderie Putten Elk jaar worden er meerdere zomerbraderieën georganiseerd in Putten. Op 15 juli was de eerste zomerbraderie putten van dit jaar. Vlak voor de kerk in de Ahcterstraat verkocht Moving Coffee lekkere verse koffie aan de bezoekers van de markt. De volgende dag waren we alweer present in Putten en nu op het Boom Inn' festival ... Read More

Foodfestival De Es

Albert Kunnen Festivals en Conferenties, Open dagenLeave a Comment

Foodfestival de Es

Tuinderij de Es in Haaren is een unieke plek waar mensen zich snel op hun gemak voelen door de bijzondere sfeer en beschutting. Elk jaar houden ze in juni een opendag wat ze vieren met een foodfestival, het Foodfestival De Es.

Healthy Fest Center Parcs De Eemhof

Albert Kunnen Festivals en Conferenties, Sport evenement, Workshop & trainingLeave a Comment

Healthy Fest Center Parcs De Eemhof

Op 5 juni gaf Moving Coffee de Barista workshop op Healthy Fest Center Parcs de Eemhof in Zeewolde. Tijdens de Barista workshop van Moving Coffee leerden de deelnemers alles over koffie en hoe je je eigen epsresso en cappuccino perfect kan maken.

Loswal Festival

Albert Kunnen Festivals en ConferentiesLeave a Comment

Loswal Festival

Het Loswal Festival is al jaren een begrip in Diemen. Drie dagen feest op de Venserkade in Diemen. Een grote braderie, activiteiten voor kinderen, tweemaal een muzikaal avondprogramma en demonstraties van de veiligheidseenheden uit de regio.
Drie dagen lang was de mobiele koffiekar van Moving Coffee voor koffie op locatie aanwezig om de bezoekers, medewerkers en standhouders te voorzien van lekker verse koffie.

Haven Festival Almere Haven

A.J. Kunnen Festivals en ConferentiesLeave a Comment

haven festival almere haven

Het eerste weekend van september was het drie dagen feest in de sfeervolle havenkom van Almere Haven. Het was alweer voor de vijftiende keer dat het Almere Haven Festival plaats vond. Het centrum van Almere Haven bruiste van gezelligheid van vrijdag 4 tot en met zondag 6 september.

Artifest Lelystad

A.J. Kunnen Festivals en ConferentiesLeave a Comment

Artifest Lelystad is hét zomerfestival van de hoofdstad van Flevoland. Bij Artifest Lelystad draait alles om kunst. Naast kunst zijn er veel activiteiten voor de kinderen, is er lekker eten en drinken en kun je genieten van muziek van verschillende stijlen.

New Wine Zomerconferentie 2015

A.J. Kunnen Festivals en ConferentiesLeave a Comment

NewWine zomerconferentie 2015

MovingCoffee was aanwezig op de New Wine Zomerconferentie 2015 in op het evenementen terrein van Walibi Flevo in Biddinghuizen.
Zeven dagen,van zaterdagmiddag 18 juli tot en met vrijdagochtend 24 juli,bereidden we koffie in de cateringtent aan het dorpsplein.

Pop-up Sunday Oud-Loosdrecht

A.J. Kunnen Festivals en Conferenties, Markten en braderieen1 Comment

Pop-up Sunday Oud-Loosdrecht

Op 5 juli 2015 in de middag, was er op Jachthaven West End Marina, Oud-Loosdrecht een gezellig zomerevenement: Pop-up Sunday Oud-Loosdrecht. Er was van alles te doen, te proeven en te zien. Zoals Italiaans ijs, koffie van MovingCoffee en iets lekkers voor bij de koffie.