Foodfestival De Es

Albert Kunnen Festivals en Conferenties, Open dagenLeave a Comment

Foodfestival de Es

Tuinderij de Es in Haaren is een unieke plek waar mensen zich snel op hun gemak voelen door de bijzondere sfeer en beschutting. Elk jaar houden ze in juni een opendag wat ze vieren met een foodfestival, het Foodfestival De Es.

Kerstfeest bij Sherpa in Baarn

Albert Kunnen BedrijfsfeestLeave a Comment

Kerstfeest bij Sherpa in Baarn

Ook dit jaar was Moving Coffee weer aanwezig op het Kerstfeest bij Sherpa in Baarn. Dit jaar was er een waar kerstlandschap gecreeerd in een tent, met een heuse ijsbaan en echte kerstmuziek.

Presentatie Ford Mustang Fastback

Albert Kunnen Bedrijfsfeest, Open dagenLeave a Comment

Presentatie Ford Mustang Fastback

Op 1 oktober was bij Broekhuis in Amersfoort de presentatie Ford Mustang Fastback, de eerste nieuwe Europese editite van de Ford Mustang in het vijftig jarig bestaan van de Ford Mustang. Genoeg reden voor een feeestje met Moving Coffee.

Gemeente Picnic in Doornse Gat

A.J. Kunnen Festivals en ConferentiesLeave a Comment

Gemeente Picnic in Doornse Gat

Op 19 september was Moving Coffee aanwezig bij een gemeente picnic in Doornse gat om koffie te verzorgen voor alle gemeenteleden van de Jong & Vrij gemeente Amersfoort. Er werd gretig gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te genieten van vers gezette koffie.

Open Monumentendag in Putten

A.J. Kunnen Festivals en Conferenties, Open dagenLeave a Comment

koffie op locatie

Op 12 september was het open monumentendag in Putten, in molen ’t Hert. Het aloude ambacht van korenmolenaar werd die dag uitgeoefend. De molenaars lieten de wieken van de molen draaien en er werd koren gemalen. Bezoekers hebben genoten van een bakje koffie van Moving Coffee, met Schovenhorster koeken van Harrie van Looijengoed.

Cuisine Culinaire Almere

A.J. Kunnen Bedrijfsfeest, Markten en braderieen, ProeverijLeave a Comment

Cuisine Culinaire Almere

Op zaterdagmiddag 29 augustus werd de locatie van Cuisine Culinaire Almere omgetoverd in een culinaire markt ter ere van het tienjarig bestaan van de Cuisine Culinaire afdeling Almere. De meest uiteenlopende producten waaronder chocolade, ijs, olijven en natuurlijk koffie van Moving Coffee.

Artifest Lelystad

A.J. Kunnen Festivals en ConferentiesLeave a Comment

Artifest Lelystad is hét zomerfestival van de hoofdstad van Flevoland. Bij Artifest Lelystad draait alles om kunst. Naast kunst zijn er veel activiteiten voor de kinderen, is er lekker eten en drinken en kun je genieten van muziek van verschillende stijlen.

Vliegerfestijn bij De Biezenburcht

A.J. Kunnen Festivals en Conferenties, Sport evenementLeave a Comment

Vliegerfestijn Biezenburcht

Op 8 en 9 augustus 2015 was er een vliegerfestijn bij De Biezenburcht. Iedereen was van harte welkom om van alles te komen beleven in en rond de Biezenburcht. Zo kon je vliegers maken onder leiding van professionele vliegeraars, En uiteraard konden gasten genieten van de lekkere biologische snacks en ijsjes van de Biezenburcht en verse, eerlijke koffie van Moving Coffee.

Pop-up Sunday Oud-Loosdrecht

A.J. Kunnen Festivals en Conferenties, Markten en braderieenLeave a Comment

Pop-up Sunday Oud-Loosdrecht

Op 5 juli 2015 in de middag, was er op Jachthaven West End Marina, Oud-Loosdrecht een gezellig zomerevenement: Pop-up Sunday Oud-Loosdrecht. Er was van alles te doen, te proeven en te zien. Zoals Italiaans ijs, koffie van MovingCoffee en iets lekkers voor bij de koffie.

Landelijke Bruiloft

A.J. Kunnen Bruiloft, Tuinfeest

Landelijke Bruiloft

Op 4 juli trouwden Lodewijk en Lisette in Moergestel. Alles wat nodig is voor een geweldige trouwdag werd door hun geregeld en ingevlogen. Zo verzorgde MovingCoffee de koffie tijdens de receptie.