Pallet Pakkers Tegel en Sanitair depot

Albert Kunnen Bedrijfsfeest, Open dagenLeave a Comment

Pallet Pakkers Tegel en Sanitair depot zeewolde

Op 29, 30 en 31 oktober 2015 organiseerde Tegel- en Sanitair Depot in Zeewolde De Pallet Pakkers dagen. Moving Coffee was aanwezig op de Pallet Pakkers Tegel en Sanitair depot om de klanten van een lekkere kop koffie te voorzien, zodat ze bij het zoeken naar de juiste tegels en sanitair konden genieten van koffie.

ZzinN Memory Lane sponsorwandeling

Albert Kunnen Sport evenementLeave a Comment

Zondag 20 september 2015 organiseerde stichting ZzinN een benefietwandeling, de ‘ ZzinN Memory Lane sponsorwandeling ‘, een bijzondere tocht van ongeveer 16 km lengte rondom het Naardermeer. Moving Coffee stond op het erste rustpunt om de wandelaars van een lekkere kop koffie te voorzien.

Gemeente Picnic in Doornse Gat

A.J. Kunnen Festivals en ConferentiesLeave a Comment

Gemeente Picnic in Doornse Gat

Op 19 september was Moving Coffee aanwezig bij een gemeente picnic in Doornse gat om koffie te verzorgen voor alle gemeenteleden van de Jong & Vrij gemeente Amersfoort. Er werd gretig gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te genieten van vers gezette koffie.

Open Monumentendag in Putten

A.J. Kunnen Festivals en Conferenties, Open dagenLeave a Comment

koffie op locatie

Op 12 september was het open monumentendag in Putten, in molen ’t Hert. Het aloude ambacht van korenmolenaar werd die dag uitgeoefend. De molenaars lieten de wieken van de molen draaien en er werd koren gemalen. Bezoekers hebben genoten van een bakje koffie van Moving Coffee, met Schovenhorster koeken van Harrie van Looijengoed.