Woonstede in Ede

A.J. Kunnen BedrijfsfeestLeave a Comment

Woonstede in Ede

Woonstede nodigde Moving Coffee weer uit om met de mobiele espressobar op 26 april in de middag de belangstellenden op de bijeenkomst in de wijk te voorzien van koffie en thee. Ondanks de kou en de regen konden de belangstellenden onder partytent droog genieten van een warme kop koffie of thee met een lekkere Oranjekoek.

Den Helder Maastrichtloop

Albert Kunnen Sport evenementLeave a Comment

Den Helder Maastrichtloop

Op 21 en 22 mei werd voor de 13e keer de Den Helder Maastrichtloop georganiseerd door Het Ei sportief ontspannen. Een geweldige estafetteloop met een geheel eigen karakter dwars door Nederland over 420 kilometer van Den Helder naar Maastricht.
Moving Coffee ondersteunde het Team ZzinN met verse koffie langs de route. Op twee plaatsen langs de route werd koffie geschonken.

Smaak van de streek Winter editie

Albert Kunnen Markten en braderieenLeave a Comment

Smaak van de streek Winter editie

De smaak van de streek winter editie werd gehouden op 19 december, op de nieuwe lokatie. De markt was verhuisd naar het plein voor Het Lokaal, waar de markthal, foodmarkt van Amersfoort in maart a.s. haar deuren zal openenen. Bezoekers konden een kijkje nemen in de hal waar de foodmarkt, de koffiebrander en broodbakker vanaf maart actief zullen zijn.