Den Helder Maastrichtloop

Albert Kunnen Sport evenementLeave a Comment

Den Helder Maastrichtloop

Op 21 en 22 mei werd voor de 13e keer de Den Helder Maastrichtloop georganiseerd door Het Ei sportief ontspannen. Een geweldige estafetteloop met een geheel eigen karakter dwars door Nederland over 420 kilometer van Den Helder naar Maastricht.
Moving Coffee ondersteunde het Team ZzinN met verse koffie langs de route. Op twee plaatsen langs de route werd koffie geschonken.

ZzinN Memory Lane sponsorwandeling

Albert Kunnen Sport evenementLeave a Comment

Zondag 20 september 2015 organiseerde stichting ZzinN een benefietwandeling, de ‘ ZzinN Memory Lane sponsorwandeling ‘, een bijzondere tocht van ongeveer 16 km lengte rondom het Naardermeer. Moving Coffee stond op het erste rustpunt om de wandelaars van een lekkere kop koffie te voorzien.

Vliegerfestijn bij De Biezenburcht

A.J. Kunnen Festivals en Conferenties, Sport evenementLeave a Comment

Vliegerfestijn Biezenburcht

Op 8 en 9 augustus 2015 was er een vliegerfestijn bij De Biezenburcht. Iedereen was van harte welkom om van alles te komen beleven in en rond de Biezenburcht. Zo kon je vliegers maken onder leiding van professionele vliegeraars, En uiteraard konden gasten genieten van de lekkere biologische snacks en ijsjes van de Biezenburcht en verse, eerlijke koffie van Moving Coffee.