Tuinfeest

A.J. Kunnen Tuinfeest, VerjaardagLeave a Comment

Tuinfeest
Tuinfeest Wat is er nu lekkerder dan een vers bakkie koffie na een goede maaltijd. En vooral na een BBQ tijdens een tuinfeest. Dat vond Henry ook. Daarom wilde hij een mobiele koffiebar huren. Hij besloot de Koffie Eend van Moving Coffee te huren om alle gasten van het tuinfeest in Putten te verrassen met een verse kop koffie.   ... Read More

Tuinfeest in Ermelo

A.J. Kunnen TuinfeestLeave a Comment

Tuinfeest in Ermelo
Tuinfeest in Ermelo Voor 19 augustus werden we gevraagd  koffie te maken op een tuinfeest in Ermelo. Een tuinfeest voor familie, kinderen, kleinkinderen en vrienden van de gastheer die 80 jaar geworden was. We waren met de koffiekar aanwezig, want de gastheer wilde een mobiele koffiebar huren om zijn gasten te verrassen met lekker koffie na het diner. In een ... Read More

Verjaardag Bikbergen

Albert Kunnen Tuinfeest, VerjaardagLeave a Comment

Verjaardag Bikbergen
Verjaardag Bikbergen 28 juni vierde Frederique haar verjaardag met haar vriendinnen. De verjaardag Bikbergen werd gevierd bij haar in de tuin. Moving Coffee verzogde met de koffie kar  verse koffiie voor alle gasten. Zoek in portfolio naar eventsBedrijfsfeest Bedrijfsopening Beurs Bruiloft Event Portfolio Festivals en Conferenties Markten en braderieen Open dagen Proeverij Sport evenement Tuinfeest Verjaardag Workshop & training

Verjaardag Bussum

Albert Kunnen Tuinfeest, VerjaardagLeave a Comment

Verjaardag Bussum

Op 25 juni vierden twee vriendinnen in Bussum hun verjaardag. Voor de verjaardag Bussum besloten ze een barista in te huren met een mobiele koffiebar. Omdat één van beide al eens een goede ervaring gehad had met Moving Coffee, werd de mobiele espressobar van Moving Coffee ingevlogen om alle gasten te voorzienvan een verse kop koffie of thee.

Landelijke Bruiloft

A.J. Kunnen Bruiloft, Tuinfeest

Landelijke Bruiloft

Op 4 juli trouwden Lodewijk en Lisette in Moergestel. Alles wat nodig is voor een geweldige trouwdag werd door hun geregeld en ingevlogen. Zo verzorgde MovingCoffee de koffie tijdens de receptie.

Natuurboerderij De Brinkhorst

A.J. Kunnen Tuinfeest, VerjaardagLeave a Comment

Op 4 juli in de middag verzorgden we de koffie voor de familie Boshuizen op de Natuurboerderij De Brinkhorst in Amersfoort. We maakten we koffie voor de ruim 40 vrienden en familieleden op een landelijke locatie midden in de wijk Vathorst in Amersfoort.

Tuinfeest Zeewolde

A.J. Kunnen Tuinfeest, VerjaardagLeave a Comment

Op 20 juni verzorgde MovingCoffee vers bereidde koffie op een tuinfeest Zeewolde. Alle verjaardagen van de familie werden in één groot verjaardagsfeest gevierd voor familie vrienden en kennissen,met verse koffie van MovingCoffee.

Verjaardagsfeest Naarden

Albert Kunnen Tuinfeest, VerjaardagLeave a Comment

Verjaardag

Op 22 april stonden we op een verjaardagsfeest in Naarden. Achter het huis op het terras verrastten we de buren en vriendinnen met cappuccino’s,lungo’s en latte’s. De gasten en gastvrouw waren enthousiast en hebben genoten van de koffiebeleving die we aan het feest toevoegden.