We doen het!

A.J. KunnenCamion de Cafe

camion de cafe

We doen het!

We hebben even rustig aan gedaan, voordat we een besluit genomen hebben, maar: We doen het! We gaan er voor. Het was goed om even alles te laten bezinken en ook de realistische kant van de Renault te bekijken. Heel even maar hoor, we mogen ook wel op basis van onze droom en enthousiasme een besluit nemen toch? daarvoor zijn we ondernemers niet waar?

Overschrijven

De volgende stap is overschrijven op onze naam. gelukkig is de Renault al ingevoerd in Nederland en geregistreerd bij het RDW. Dat traject hoeven we niet meer zelf te lopen. Dus de huidige eigenaren gebeld en het goede nieuws verteld: We doen het! En meteen een afspraak gemaakt voor het overschrijven. Beetje onderhandeld over de prijs in verband met de staat waarin de Renault nu is. En hoppa!

Nog een paar nachtjes

Nog een paar nachtjes slapen en dan is de Renault van ons en kunnen we aan de slag. Volgende week zaterdag gaan we bij Post NL langs en zijn we weer wat geld armer, maar een oude food-truck rijker. We hebben al allerlei plannen en ideeën voor de inrichting en het opknappen.